рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Citroen ZX Break (1994-1998), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5872 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN ZX BREAK (1994-1998), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

[Factual Product Title in Markdown H1]

Karakteristike proizvoda [Heading 2]

  • Visokokvalitetni aluminijumski profili
  • Set krovnih nosača za ugradnju
  • Različite verzije za različite tipove krova vozila
  • GS-TÜV sertifikat

Opis proizvoda [Heading 2]

Krovni nosači Citroen ZX Break (1994-1998), alu šipke – Nordrive RailPro M, su kompletan set koji je potreban da biste imali krovne nosače na svom vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnih aluminijumskih profila koji garantuju sigurnost i dugotrajnost.

Set Nordrive RailPro M dolazi sa šipkama od eloksiranog aluminijuma koje imaju kanale, u koje se lako ubacuju gumeni profili koji sprečavaju klizanje i oštećenje tereta. Kanali na šipkama omogućavaju montažu nosača za skije i nosača za bicikle. Uz ovaj set dobijate T-profile koji savršeno odgovaraju kanalima na šipkama, što omogućava jednostavnu montažu i čvrsto prijanjanje.

Krovne šape, koje su deo ovog seta, su izrađene od visokootpornog kompozitnog materijala i dizajnirane su da se sigurno i čvrsto pričvrste na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Šape se montiraju pomoću hvatača i pružaju maksimalnu prianjanje i sigurnost. Set takođe uključuje i bezbednosne brave sa 3 ključa za dodatnu zaštitu vašeg tereta.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni vozilima koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm, što omogućava sigurno i praktično prevoženje različitih tereta.

Preporučujem da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje kako biste osigurali sigurnu i pravilnu upotrebu ovih krovnih nosača. Uvek se pridržavajte bezbednosnih uputstava kako biste sprečili moguće probleme prilikom korišćenja.

Prednosti [Heading 2]

  • Sigurno i pouzdano prevoženje tereta
  • Mogućnost montaže nosača za skije i bicikle
  • Dugotrajnost i visok nivo bezbednosti

Poručite odmah i uživajte u sigurnom prevozu tereta!

Sada je pravo vreme da nabavite krovne nosače Citroen ZX Break (1994-1998), alu šipke – Nordrive RailPro M i uživate u sigurnom i praktičnom prevozu tereta na vašem vozilu. Ne propustite priliku da dobijete kompletan set koji će vam omogućiti da bezbrižno transportujete opremu za ski, bicikle ili druge terete.

Poručite odmah i iskoristite sve prednosti koje vam ovaj set nudi. Vaše putovanje će biti udobno, bezbedno i sigurno!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja