рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen Xantia (1993-2001) 5 vrata – Cam Totus 40003

10.300 рсд

SKU: GTC10855 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN XANTIA (1993-2001) 5 VRATA – CAM TOTUS 40003

Kvalitetni krovni nosači za vaš Citroen Xantia

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosači su neophodni. Cam Totus krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletni set spremni za montažu. Ovi krovni nosači su dizajnirani specifično za Citroen Xantia 5 vrata (modeli 1993-2001).

Jednostavna i sigurna montaža

Krovni nosači Cam Totus su jednostavni za montažu na vaš Citroen Xantia. Set uključuje četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape) sa adapterima i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe, dobijate i dve čelične šipke različitih dužina (112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila), preseka 40x25mm i debljine 1,2mm. Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Pouzdani i snažni

Krovni nosači Cam Totus imaju preporučenu nosivost od 50kg. To znači da bezbedno možete prevoziti vaš prtljag, bicikle, skije ili druge terete na krovu vašeg Citroen Xantia. Bez brige o stabilnosti nosača, možete se slobodno uputiti na putovanje i uživati u svakom trenutku.

Uvek dostupni za pomoć

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam sve potrebne informacije.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET-u kako biste se detaljnije informisali o ovim kvalitetnim krovnim nosačima za Citroen Xantia. Pored toga, pogledajte i naš širok asortiman krovnih nosača za različite automobile i pronađite savršen dodatak za vaše putovanje.


Prednosti

  • Jednostavna i sigurna montaža na vaš Citroen Xantia
  • Pouzdani i snažni, sa preporučenom nosivošću od 50kg
  • Visokokvalitetni čelični materijal za dugotrajnost i sigurnost

Uzmite svoje krovne nosače danas i bezbedno krenite na put!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja