рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen C4 I Coupe (2004-2010) 3 vrata – Cam Logico 41049

7.800 рсд

SKU: GTC10790 Kategorija:

KROVNI NOSACI CITROEN C4 I COUPE (2004-2010) 3 VRATA – CAM LOGICO 41049

Kvalitetni krovni nosaci za siguran prevoz

Krovni nosaci su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila koji garantuje sigurnost i izdržljivost. Cam Logico krovni nosaci su kompletan set koji je spreman za ugradnju i pružaju pouzdanu podršku tokom putovanja. Bez obzira da li planirate da vozite krovnim koferom, ski nosacima ili nosacima za bicikle, ovi krovni nosaci su neophodni deo opreme koji će vam omogućiti siguran i udoban transport.

Jednostavna montaža i prilagodljiv dizajn

Krovni nosaci Citroen C4 I Coupe (2004-2010) 3 vrata – Cam Logico 41049 su dizajnirani da se lako i brzo montiraju na automobil. Set dolazi sa svim potrebnim komponentama i adapterima za pričvršćivanje. Sistem za pričvršćivanje je crno obojen čelični sistem koji pruža stabilnu i sigurnu vezu između krovnih nosaca i vozila. Crni poklopci od polipropilena čine nosace vizuelno privlačnim i pružaju dodatnu zaštitu od spoljnih uticaja.

Snažne šipke za maksimalnu nosivost

Sve uključuje čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila. Šipke su izrađene od kvalitetnog čelika sa presekom 40x25mm i debljinom od 1,2 mm. Kako bi se osiguralo dobro prianjanje prilikom montaže, šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji dodatno štiti od UV zraka.

Nosivost i sigurnost

Krovni nosač Citroen C4 I Coupe (2004-2010) 3 vrata – Cam Logico 41049 ima preporučenu nosivost od 50kg, što vam omogućava da bezbedno prevozite sve što vam je potrebno. Bilo da su to dodatni tereti, krovnim koferom ili sportskom opremom, ovaj nosač će se efikasno nositi sa svim vašim potrebama i pružiti vam miran i udoban put.

Pozovite nas ako imate pitanja

Ukoliko niste sigurni da li ovi krovni nosaci odgovaraju vašem vozilu, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Naše stručno osoblje će vam rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije.

Zvanična stranica proizvoda

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda kako biste saznali više detalja i pogledali ostale modele krovnih nosaca koje imamo u ponudi.

Prednosti

  • Jaka čelična konstrukcija pruža sigurnost tokom putovanja
  • Jednostavna i brza montaža uz sve potrebne komponente
  • Prilagodljivi dizajn se uklapa u različite modele vozila

Za siguran i bezbrižan transport, odaberite krovne nosace Citroen C4 I Coupe (2004-2010) 3 vrata – Cam Logico 41049. Spremni za sve vaše potrebe, ovi kvalitetni nosaci će vam pružiti pouzdanu podršku i omogućiti udobno putovanje bez stresa.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja