рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Trans sport 5 vrata (1998-2005), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5935 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET TRANS SPORT 5 VRATA (1998-2005), ALU ŠIPKE – Nordrive RailPro M

Krovni nosači za vaš Chevrolet Trans Sport su upravo ono što vam treba za vaše prevozne potrebe. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, pružajući vam izdržljivost i dugotrajnost. Bez obzira da li planirate da nosite krovne kofera, skije ili bicikle, ovi krovni nosači će vam omogućiti da to uradite sa sigurnošću.

Specifikacija

 • Tip vozila: Chevrolet Trans Sport 5 vrata (1998-2005)
 • Tip nosača: Alu šipke
 • Marka: Nordrive
 • Model: RailPro M
 • Sertifikat: GS-TÜV

Montiranje

Krovni nosači dolaze kao potpuni set spreman za montažu na vaše vozilo. Ovi krovni nosači su dizajnirani tako da se mogu prilagoditi vašim specifičnim potrebama. Montaža je jednostavna i bezbedna, a sve što vam je potrebno dolazi sa setom.

Kvalitet i sigurnost

Nordrive krovni nosači su visokog kvaliteta i poseduju GS-TÜV sertifikat. To znači da su prošli rigorozne testove i da su bezbedni za korišćenje. Možete biti sigurni da će ovi nosači pružiti stabilnost i sigurnost tokom vožnje.

Jednostavna montaža

Krovni nosači su dizajnirani tako da se lako montiraju na vaše vozilo. Sve što treba da uradite je da sledite uputstva za montažu koja dolaze sa setom. Montaža je jednostavna i nećete imati problema čak i ako niste stručnjak. Uz nosače dobijate i sve potrebne delove za montažu.

Zaštita i bezbednost

Vaši skupoceni krovni koferi, skije ili bicikle će biti sigurni na ovim nosačima. Šipke su oblikovane tako da spreče klizanje i oštećenje vašeg tereta. Gumeni profili i T-profile omogućavaju sigurno i stabilno postavljanje dodatnih nosača za skije i bicikle. Krovne šape su izrađene od visoko otporne kompozitne plastike i pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost.

Prednosti

  • Jednostavna montaža
  • Visokokvalitetni materijali
  • Sigurnost i stabilnost pri prevozu

Uzmi svoje krovne nosače Chevrolet Trans Sport i iskoristi sve prednosti koje oni pružaju.

Think no further, nordrive railpro M je pravi izbor za tebe.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja