рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Aveo (T250) Sedan 4 vrata (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9040 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET AVEO (T250) SEDAN 4 VRATA (2006-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači Chevrolet Aveo (T250) Sedan 4 vrata (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo T pružaju neophodnu podršku za sve vaše prevozne potrebe. Ovi nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, koji garantuje izdržljivost i sigurnost. S obzirom na model automobila, krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, koje odgovaraju različitim tipovima krovova.

Sertifikovani i sigurni nosači

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati potvrđuju kvalitet proizvoda i garantuju njihovu bezbednost i pouzdanost. Kada kupujete krovne nosače u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu montažu, kako biste bili sigurni da je sve pravilno postavljeno.

Neophodan dodatak za putovanja i avanture

Krovni nosači su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez ovih nosača, putovanja i avanture ne bi bili tako jednostavni i praktični. Kada koristite krovne nosače Chevrolet Aveo (T250) Sedan 4 vrata (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo T, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno i čvrsto postavljena na krovu automobila.

Kvalitetne aluminijumske šipke

Set za montažu ovih krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Krovne šipke su aerodinamičnog oblika, napravljene od aluminijuma visokog kvaliteta. Ove šipke imaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn koji će poboljšati izgled vašeg vozila. Pored estetskog aspekta, šipke Airo T imaju i funkcionalne prednosti. Njihov dobar koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke čini ih boljim od jeftinijih modela. Hvatači (stope) su napravljeni od kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ova kombinacija materijala obezbeđuje maksimalnu sigurnost i izdržljivost krovne konstrukcije.

Jednostavna montaža i upotreba

Montiranje krovnih šipki na Chevrolet Aveo (T250) Sedan 4 vrata (2006-2011) je veoma jednostavno i brzo. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma lako. Bez obzira da li ste iskusni vozač ili početnik, moći ćete da se snađete prilikom postavljanja opreme na krov automobila.

Specifikacije:

 • Model: Chevrolet Aveo (T250) Sedan 4 vrata (2006-2011)
 • Tip: Alu šipke – Cruz Airo T
 • Dužina šipki: 108cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Zemlja porekla: Španija

Prednosti korišćenja krovni nosača Chevrolet Aveo (T250) Sedan 4 vrata (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo T:

 • Aerodinamičan i atraktivan dizajn
 • Visok kvalitet materijala
 • Jednostavna montaža i upotreba
 • Sigurno i čvrsto postavljanje opreme na krovu
 • Poboljšano prigušenje buke

Poručite svoje krovne nosače danas i uživajte u sigurnim putovanjima i avanturama!

Napomena: Za dodatnu sigurnost, možete poručiti bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. Pročitajte uputstva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita, kao i bezbednosna uputstva pre korišćenja proizvoda.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja