рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci BMW Serija 3 (2005-2011) 4 vrata – Cam Logico 41096

7.800 рсд

SKU: GTC10810 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW SERIJA 3 (2005-2011) 4 VRATA – CAM LOGICO 41096

Prednosti

  • Kvalitetan čelični profil
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • Dostupni u različitim verzijama za različite tipove krova vozila

Specifikacije

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila, preseka 40x25mm, debljine 1,2 mm.
  • Preporučena nosivost: 50kg

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla na vašem vozilu. Sa krov­nim nosačima Cam Logico 41096, možete bezbedno prevoziti sve svoje potrebne stvari dok putujete – bez brige o prostoru u unutrašnjosti vozila.

Ovi krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem BMW Seriji 3 (2005-2011) sa 4 vrata. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila koji garantuje izdržljivost i sigurnost tokom vožnje.

Što se tiče montaže, ne brinite! Cam Logico krovni nosači se isporučuju kao komple­tan set spreman za ugradnju. Samo postavite nosače na krov svog vozila i možete biti sigurni da će vaše stvari biti čvrsto i sigurno montirane.

Kada se radi o bezbednosti, možete biti sigurni da su ovi krovni nosači pouzdani. Sa sistemom za pričvršćivanje od čelika i dodatnim adapterima, možete biti sigurni da će nosači sigurno držati sve što želite da prenesete na vrhu vašeg automobila.

Još jedna prednost ovih krov­nih nosača je da su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Bez obzira da li vaš automobil ima uzdužne šine ili ne, ovaj set krov­nih nosača može se prilagoditi vašim potrebama.

Uz to, krovni nosači Cam Logico 41096 dolaze sa crnim plastičnim poklopcima od polipropilena, koji ne samo da izgledaju elegantno, već i dodatno štite vaše stvari od spoljašnjih elemenata.

Kada je u pitanju nosivost, možete biti sigurni da će ovi krovni nosači izdržati težinu do 50kg. To znači da možete transportovati veće kofere, opremu za skijanje ili čak nekoliko bicikala bez ikakvih problema.

Ako još uvek imate nedoumice ili želite da proverite da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Naš stručni tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da donesete ispravnu odluku.

Uverite se i sami u zvaničnoj stranici proizvoda. Tamo možete pronaći dodatne informacije o ovoj vrhunskoj opremi.

Ne gubite vreme, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača dostupnih na OXO MARKET-u i obezbedite siguran i jednostavan način prevoza svih vaših stvari!

Prednosti:

  • Kvalitetan čelični profil
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • Dostupni u različitim verzijama za različite tipove krova vozila
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja