рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 5 Touring (E39) (1997-2000), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5896 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 5 TOURING (E39) (1997-2000), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači za vaše potrebe prevoza

Opis proizvoda:
Krovni nosači BMW 5 Touring (E39) (1997-2000), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji obezbeđuje sigurnost i trajnost. Sve šipke su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Visokokvalitetne aluminijumske šipke

Šipke su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili. Ovi profili su otporni na klizanje i pružaju dodatnu sigurnost, sprečavajući oštećenja na prevoženim predmetima. Montaža nosača za skije i nosača za bicikle je jednostavna zahvaljujući T-profilima koji idealno ulaze u kanal šipki. Donji kanali šipki su oblikovani tako da omoguće lako montiranje na krovne šape, koje se jednostavno navlače u kanale. Nakon montaže, krajeve šipki štite gumeni poklopci.

Sigurne krovne šape

Krovne šape su elegantnog dizajna, izrađene od visokootpornog kompozitnog materijala. Pomoću hvatača se pričvršćuju na uzdužne krovne šine automobila. Njihov dizajn omogućava maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na krovne šine. U paketu sa krovnim šapama dobijate i bezbednosne brave sa tri ključa, kako biste osigurali svoje prevozne predmete.

Specifikacije i instalacija

Navedeni model krovnih nosača je namenjen za vozila BMW 5 Touring (E39) proizvedena od 1997. do 2000. godine. Ovi krovni nosači su kompatibilni samo sa vozilima koja su opremljena standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm.

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, pažljivo pročitajte uputstvo za montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i pridržavate se navedenih pravila.

Prednosti:

  • Sigurne aluminijumske šipke
  • Efikasna montaža nosača za skije i nosača za bicikle
  • Sigurne krovne šape

ZA KUPOVINU KROVNIH NOSAČA BMW 5 TOURING (E39) (1997-2000), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M, KLIKNITE OVDE.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja