рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 5 (F10) Sedan 4 vrata (2010-2017), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark

27.800 рсд

SKU: GTC7779 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 5 (F10) Sedan 4 vrata (2010-2017), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark

Potrebni nosači za vaše putovanje? Evo rešenja!

Set krovni nosača BMW 5 (F10) Sedan 4 vrata (2010-2017), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark je upravo ono što vam treba da biste bezbedno prevozili sve svoje stvari na krovu vašeg vozila. Napravljene od najkvalitetnijih materijala, ove šipke su idealne za sve vaše potrebe prevoza.

Specifikacija proizvoda

  • Krovne šipke – Cruz Airo Fuse Dark: Ove aerodinamične aluminijumske šipke su dizajnirane u crnoj boji sa stilskim i ekskluzivnim izgledom. Izrađene kao integrisani deo krovnog nosača, šipke se savršeno uklapaju u dizajn novih modela vozila. Velika prednost ovih šipki je i njihov izuzetno nizak profil, što doprinosi smanjenju otpora i buke od vetra. Dužina šipki je 106cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

  • Krovni Kit – Cruz 936-006: Ovaj deo je neophodan za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg automobila. Izrađen od visokokvalitetnog čelika, ovaj krovni kit je siguran i pouzdan.

Pažnja: Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita pre upotrebe kako biste se uverili da ste pravilno instalirali nosače na svoje vozilo.

Prednosti

  • Prikladni za sve potrebe prevoza: Bez obzira da li želite da prevezete krovne koferiće, nosače za bicikle ili nosače skija, ovi krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Sa ovim nosačima, sigurno i bezbedno prevozite sve što vam je potrebno za vaše avanture.

  • Izuzetno kvalitetni: Nosači su napravljeni od najkvalitetnijih materijala, tako da vam pružaju dugotrajnost i pouzdanost. Možete biti sigurni da će vam ovaj set krovnih nosača dugo služiti.

  • Laka montaža: Montaža ovog seta krovnih nosača je veoma jednostavna i ne zahteva posebne veštine ili alate. Uz jednostavna uputstva, možete sami montirati nosače na vaše vozilo.

Poručite danas i pripremite se za nove avanture!

Ne čekajte više, poručite svoj set krovnih nosača BMW 5 (F10) Sedan 4 vrata (2010-2017), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark i pripremite se za nove avanture na putu. Uverite se sami u kvalitet, sigurnost i jednostavnost korišćenja ovog seta krovnih nosača.

Kontaktirajte našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223 ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja