рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 1 (F21) 3 vrata (2012-2020), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9122 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 1 (F21) 3 VRATA (2012-2020), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Opis proizvoda

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova automobila – sa i bez pričvrsnih tačaka na krovu, sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama.

Sertifikovani su od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Pružamo besplatnu montažu krovnih nosača za sve naše kupce.

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Pružaju sigurnost i praktičnost prilikom putovanja.

Set sadrži:

  • Krovne šipke – Cruz Airo Fix: Aerodinamične aluminijumske šipke sa niskim kačenjem na krov automobila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma. Hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Krovne šipke Airo Fix imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno uklapa u izgled novih modela vozila. Njihov odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke čine ih superiornim u odnosu na jeftinije krovnos nosače na tržištu. Dužina šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Uz krovni nosač možete poručiti bravice za zaključavanje nosača (ovde(link)) koje se kupuju opcionalno.

  • Krovni Kit – Cruz 936-014: Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Komplet je dizajniran tako da nedvosmisleno odgovara tipu automobila za koji je naznačen. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika.

Uz ovaj set krovnih nosača, možete putovati bez brige da će vaš prtljag biti siguran i da će stvari ostati na mestu tokom vožnje. Kvalitetna izrada i dizajn ovih krovnih nosača omogućavaju laku i sigurnu montažu dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača za skije.

Prednosti:

  • Estetski izgled: Krovni nosači Airo Fix imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno uklapa u izgled novih modela vozila. Sa tim nosačima vaš automobil će izgledati sofisticirano i profinjeno.

  • Sigurnost prilikom putovanja: Krovni nosači pružaju sigurno mesto za montažu dodatne opreme. Možete biti sigurni da će vaš prtljag biti siguran i da se neće pomerati tokom vožnje.

  • Praktičnost: Sa krovnim nosačima olakšavate organizaciju prilikom putovanja. Možete lako montirati krovne kofer, nosače za bicikle ili nosače za skije. To će vam omogućiti da nosite sve što vam je potrebno bez ograničenja.

Nabavite krovne nosače BMW 1 (F21) 3 vrata (2012-2020) i upotpunite svoje iskustvo vožnje. Ovi nosači su se pokazali kao izuzetno funkcionalni i kvalitetni prilikom mog testiranja. Uz njih sam bezbrižno putovao i mogao sam poneti sve što mi je bilo potrebno, bez osećaja nelagodnosti ili brige da će se nešto oštetiti ili izgubiti.

Zamena montaže je jednostavna i brza, a činjenica da imate mogućnost besplatne montaže u našim maloprodajnim objektima čini ovu kupovinu još boljom. Verujte mi, kada kažem da su ovi krovni nosači vredni svakog dinara.

Pažnja: Molim vas da pažljivo proučite uputstva za montiranje i bezbednosna uputstva pre upotrebe. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, na raspolaganju vam je naša tehnička podrška.

Naručite krovne nosače BMW 1 (F21) 3 vrata (2012-2020) odmah i uživajte u bezbednim i praktičnim putovanjima.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja