рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Audi A6 Allroad (2012-), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14192 Kategorija:

KROVNI NOSACI AUDI A6 ALLROAD (2012-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE CLUB M

Za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosaci Audi A6 Allroad su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci su pouzdan i čvrst izbor za vaše putovanje.

Kompletan set spreman za ugradnju

Nordrive krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Ne morate se brinuti oko nabavke dodatnih delova ili komplikovane instalacije. Sve što vam je potrebno dolazi sa krovnom nosačem Audi A6 Allroad.

GS-TÜV sertifikat za sigurnost

Svi Nordrive krovni nosaci poseduju prestižni GS-TÜV sertifikat. To znači da su prošli rigorozne testove i zadovoljili visoke standarde sigurnosti. Možete biti mirni i sigurni tokom putovanja, znajući da su vaša tereta i vozilo zaštićeni uz pomoć Nordrive krovnih nosača.

Jednostavna montaža i prilagodljivost

Krovni nosaci Audi A6 Allroad su jednostavni za montažu. Dizajnirani su da se savršeno uklope u vozilo i omoguće lako pričvršćivanje vašeg tereta. Donji kanali su oblikovani da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale.

Kvalitetna izrada za dugotrajnu upotrebu

Šipke su napravljene od visokokvalitetnog čelika koji je presvučen PVC plastikom otpornom na klizanje i ogrebotine. Ovo garantuje dugotrajnu upotrebu krovnih nosača i štiti ih od oštećenja usled vremenskih uslova i habanja.

Podesivost za prilagođavanje većini vozila

Krovne šape imaju podesivu visinu i širinu što omogućava maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina. Bez obzira na vaš model vozila, možete biti sigurni da će Nordrive krovni nosaci savršeno odgovarati vašim potrebama.

Sigurnost i kapacitet

Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta kako biste obezbedili sigurnu upotrebu.

Nordrive – Vaš pouzdan partner u prevozu

Nordrive je brend koji se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji krovnih nosača. Poverenje naših kupaca je rezultat naše posvećenosti kvalitetu i sigurnosti.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni čelični profil
  • GS-TÜV sertifikat za sigurnost
  • Jednostavna montaža
  • Podesivost za prilagođavanje većini vozila
  • Dugotrajna upotreba
  • Bezbednost pri transportu tereta
  • Pouzdan partner u prevozu

Maksimalno iskoristite prostor na svom vozilu i obezbedite siguran transport tereta uz pomoć Nordrive krovnih nosača Audi A6 Allroad (2012-), celicne sipke – Nordrive Club M. Nabavite ih odmah i uživajte u udobnosti i sigurnosti svog vozila.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja