рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A3 (8V) 3 vrata (2012-2020), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9211 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A3 (8V) 3 VRATA (2012-2020), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla na vašem vozilu. Uz krovne nosače Audi A3 (8V) 3 vrata (2012-2020), alu šipke – Cruz Airo T Dark možete bezbedno i praktično prevoziti svoje sportske i outdoor opreme.

Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Audi A3 (8V) 3 vrata model, od 2012. do 2020. godine. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, koji garancira njihovu izdržljivost i sigurnost.

Certifikovani proizvod za vašu sigurnost

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da su ovi nosači prošli rigorozne bezbednosne testove i da su proizvedeni prema najvišim standardima kvaliteta. Kupovinom ovih krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima dobijate i besplatnu montažu, tako da se bez brige možete upustiti u avanturu sa svojom opremom.

Jednostavna montaža i korišćenje

Set za montažu krovnih nosača dolazi kompletno spreman za ugradnju. U pakovanju se nalaze 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope) koji se savršeno uklapaju na vaš Audi A3 (8V) 3 vrata vozilo.

Krovne šipke Tip Airo T Dark su aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji sa atraktivnim dizajnom avionskog krila. Ove šipke su napravljene od najkvalitetnijeg aluminijuma, što garantuje njihovu dugotrajnost.

Cruz Airo T Dark krovne šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha, što doprinosi smanjenju buke prilikom vožnje. Bez obzira na brzinu i vremenske uslove, ovi nosači će vam pružiti mirnu i tihu vožnju.

Sigurnost i praktičnost

Hvatači (stope) su napravljeni od vrhunskog čelika, koji garantuje njihovu izdržljivost. Poklopci hvatača su napravljeni od izdržljive ABS plastike, tako da vam se ne morate brinuti da će se oštetiti usled dugotrajne upotrebe.

Cruz Airo T Dark krovne šipke imaju kanal na gornjoj strani, koji omogućava jednostavno montiranje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija. Postavljanje i uklanjanje opreme je brzo i jednostavno.

Dužina i nosivost

Dužina krovnih šipki je 118cm, što omogućava dovoljno prostora za montiranje više komada opreme. Maksimalna nosivost ovih nosača je 75kg, što vam omogućava prevoz većeg tereta bez ikakvih problema.

Bravice za dodatnu sigurnost (opciono)

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice koje se mogu koristiti za zaključavanje nosača. One nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača, ali vam pružaju dodatnu sigurnost. Bravice se kupuju opcionalno i mogu se lako montirati na krovne nosače.

Bezbednost na prvom mestu

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki i krovnog kita kako biste bili sigurni da su pravilno montirani. Bezbednost vašeg vozila i opreme koju prevozite je od velike važnosti. Ukoliko niste sigurni da su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš Audi A3 (8V) 3 vrata automobil, slobodno se obratite našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Završne misli

Krovni nosači Audi A3 (8V) 3 vrata (2012-2020), alu šipke – Cruz Airo T Dark su savršen izbor za sve ljubitelje sporta i outdoor aktivnosti, koji žele sigurno i praktično transportovati svoju opremu. Njihov atraktivan dizajn, visok kvalitet materijala i sertifikati koji garantuju bezbednost čine ih izuzetnom opcijom za vaš Audi A3 (8V) 3 vrata automobil.

Ne oklevajte i nabavite svoje krovne nosače danas. Uživajte u slobodi i sigurnosti prilikom prevoza vaše omiljene opreme.

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji
  • Izdržljive i sigurne hvatače, napravljene od visokokvalitetnog čelika
  • Kanal za jednostavno montiranje dodatne opreme
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja