рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Honda Civic (2001-2006)

2.500 рсд

SKU: GTC6575 Kategorije: ,

Tepih patosnice Honda Civic (2001-2006)

Tepih patosnice Honda Civic (2001-2006) su izuzetnog kvaliteta i precizno se uklapaju za vaš tip automobila. Napravljene su od visokokvalitetnog materijala, što ih čini odličnim dodatkom u vašem vozilu. Ove patosnice su tipske-originalne, precizno proizvedene da pokrivaju pod vozila za koje su namenjene.

Kvalitetan materijal za dugotrajnost

Ove tepih patosnice su napravljene da izdrže svakodnevnu upotrebu i pruže vam dugotrajnu zaštitu. Kvalitetan materijal od kojeg su napravljene obezbeđuje otpornost na habanje, prljavštinu i tečnosti. Uz ove patosnice, vaš automobil će izgledati urednije i čistije.

Precizno izrađene za savršeno uklapanje

Svaka tepih patosnica je pažljivo izrađena da se savršeno uklapa u vaš Honda Civic (2001-2006). Oblik i dimenzije patosnica su dizajnirane da odgovaraju unutrašnjosti vozila, pružajući potpunu zaštitu celokupnom prostoru. Neće biti ružnih izbočina ili praznina – ove patosnice su napravljene baš za vaš automobil.

Fiksatori za sigurno montiranje

Tepih patosnice imaju fiksatore koji su tu da osiguraju da patosnice ostanu čvrsto na mestu nakon montaže. Na taj način, nećete morati da brinete o njihovom klizanju tokom vožnje. Vaše patosnice će ostati na mestu gde su namenjene, pružajući vam potpunu udobnost i zaštitu.

Cena za kompletan set

Navedena cena je za kompletan set tepih patosnica za vaš Honda Civic (2001-2006). Ne morate brinuti o kupovini pojedinačnih patosnica jer dolaze kao kompletan set za vaš automobil. To znači da ćete dobiti sve potrebne patosnice za prednje i zadnje sedište, zajedno sa drugim prostorima u vašem vozilu.

Pogledajte našu kompletnu ponudu

Imamo širok izbor takođe i gumenih patosnica za vaš Honda Civic (2001-2006). Ako želite da dodatno zaštitite podove svog vozila, preporučujemo da pogledate našu kompletnu ponudu patosnica. Sa našim proizvodima, vaš automobil će biti zaštićen, čist i udoban.

Prednosti

  • Visokokvalitetan materijal koji obezbeđuje dugotrajnost
  • Precizno izrađene za savršeno uklapanje u Honda Civic (2001-2006)
  • Fiksatori za sigurno montiranje

Napomena: Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok oblik patosnice zavisi od tipa automobila.

Pružite svom Honda Civic (2001-2006) dodatnu udobnost i zaštitu sa našim tepih patosnicama. Kupite ih danas i iskusite njihovu kvalitetu i funkcionalnost. Vaš automobil zaslužuje samo najbolje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja