рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Ford Ranger (2015-)

2.500 рсд

SKU: GTC6641 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE FORD RANGER (2015-)

Tepih patosnice su neizostavan dodatak za vaš Ford Ranger (2015-). Uveravamo vas da će ove patosnice premašiti sva vaša očekivanja. Kako to možemo tvrditi? Pa, u mom iskustvu i testiranju, ove tepih patosnice su se pokazale kao savršeno rešenje za sve ljubitelje ovog legendarnog automobila.

Izuzetan kvalitet i precizno uklapanje

Tepih patosnice za Ford Ranger (2015-) izrađene su od visokokvalitetnog materijala koji pruža izvanrednu izdržljivost i dugotrajnost. Uspešno odolevaju abraziji i habanju, čineći ih idealnim izborom za sve vrste terena i svakodnevnu upotrebu.

Njihov oblik je pažljivo dizajniran kako bi se precizno uklopio u enterijer vašeg Ranger-a. Bez obzira na to koliko ste zahtevni po pitanju estetike, ove tepih patosnice pružaju besprekoran izgled svaki put kada otvorite vrata svog vozila.

Savršena zaštita od prljavštine i vlage

Vaš Ford Ranger ne zaslužuje ništa manje od najbolje zaštite. Tepih patosnice su tu da se pobrinu za očuvanje unutrašnjosti vašeg vozila. Zahvaljujući visokim ivicama, mulj, pesak, prljavština, pa čak i tečnosti ne mogu doći do originalnog poda. Na taj način održavate vrednost svog Ranger-a i produžavate njegov vek trajanja.

Jednostavna instalacija i siguran osećaj tokom vožnje

Sa tepih patosnicama za Ford Ranger (2015-), instalacija je brza i jednostavna. Precizno su oblikovane tako da se savršeno uklapaju u podnu površinu vašeg vozila. Jednostavno ih postavite na željeno mesto i fiksirajte na fabrički predviđen način.

Dodatno, tepih patosnice su opremljene fiksatorima koji sprečavaju klizanje i obezbeđuju stabilnost čak i u najzahtevnijim uslovima vožnje. Možete biti potpuno sigurni da će tepih patosnice ostati na svom mestu tokom vožnje, bez obzira na sve prepreke koje vam se nađu na putu.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i precizno uklapanje
  • Savršena zaštita od prljavštine i vlage
  • Jednostavna instalacija i siguran osećaj tokom vožnje

Za svakog vlasnika Ford Ranger-a (2015-) tepih patosnice su nezaobilazan dodatak koji pruža pravu kombinaciju stila, praktičnosti i bezbednosti. Ne čekajte, već danas nabavite svoj set tepih patosnica i uživajte u vožnji sa stilom!

VAŠ DODIR STILA – Kupite tepih patosnice Ford Ranger (2015-) na OXO MARKET-u!


Patosnice za Ford Ranger (2015-) su napravljene od visokokvalitetnog materijala i precizno se uklapaju u enterijer vašeg vozila. Pružaju izvanrednu zaštitu od prljavštine i vlage, čuvajući vaš automobil čistim i očuvanim. Instalacija je jednostavna, a fiksatori osiguravaju sigurnost i stabilnost tokom vožnje. Ne oklevajte, nabavite set tepih patosnica za Ford Ranger (2015-) danas i unapredite svoje iskustvo vožnje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja