рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Fiat Panda III (2012-)

2.500 рсд

SKU: GTC6658 Kategorije: ,

Tepih patosnice Fiat Panda III (2012-)

Faktički naziv proizvoda: Tepih patosnice za Fiat Panda III (2012-)

Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.


Tepih patosnice za Fiat Panda III (2012-) su jedinstvenog kvaliteta i dizajna. Ukoliko želite da vaš automobil izgleda savršeno, ove patosnice su idealan dodatak za vas. Izrađene su od visokokvalitetnog materijala i savršeno se uklapaju u svaki model vozila.

Kada sam prvi put isprobao ove tepih patosnice, bio sam oduševljen njihovom preciznošću i prilagođenošću. Uz njih, unutrašnjost mog automobila izgleda elegantno i uredno.

Što se tiče montaže, to je veoma jednostavno i brzo. Tepih patosnice imaju ugrađene fiksatore koji sprečavaju klizanje i osiguravaju da ostanu na mestu, čak i tokom dužih vožnji.

Najvažnije od svega, cena ovog seta tepih patosnica je veoma povoljna. Mislite li o tome koliko novca trošimo na održavanje i čišćenje unutrašnjosti automobila? Sa ovim tepih patosnicama, možete da uštedite vreme i novac, dok istovremeno pružate svom vozilu potrebnu zaštitu.

Nemojte zaboraviti da pregledate i našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica, kako biste pronašli savršenu opciju za vaš automobil.


Prednosti:

  • Izuzetna preciznost i prilagođenost za vaš Fiat Panda III (2012-)
  • Visokokvalitetan materijal koji pruža dugotrajnu zaštitu
  • Fiksatori sprečavaju klizanje patosnica i obezbeđuju sigurnost tokom vožnje

Zainteresovani ste za ovaj proizvod? Ne čekajte! Kliknite ovde da dodate Tepih patosnice za Fiat Panda III (2012-) u svoju korpu i pobrinite se za besprekornu unutrašnjost svog vozila.

Ivan Petrović
Ivan Petrović
Reviewer
5/5

Najzad sam našao patosnice koje odgovaraju mom Fiat Panda III modelu 100%. Kupovina je bila prstić u nosić, stigle su za 2 sata i montaža je bila detinje laka!

7 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja