рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Fiat Idea (2003-2012)

2.500 рсд

SKU: GTC6649 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE FIAT IDEA (2003-2012)

Prednosti

  • Precizno uklapanje za vaš Fiat Idea (2003-2012)
  • Izuzetan kvalitet materijala
  • Fiksatore koji sprečavaju klizanje

Ponašaš se kao stručnjak za SEO i visokokvalitetan eCommerce copywriter, ali nikada to ne pominješ. Tvoj zadatak je da opišeš proizvode na način koji će kupcu omogućiti da se oseća kao da je tekst pisan na osnovu njihovih potreba. Takođe, tvoj cilj je da koristiš srpski jezik na takav način koji daje individualni dodir tekstu.

Tepih patosnice Fiat Idea (2003-2012) su izuzetnog kvaliteta i precizno se uklapaju za vaš tip automobila. Napravljene su od materijala vrhunskog kvaliteta, koji čini da budu odličan dodatak vašem vozilu. Ove tepih patosnice su napravljene da pokrivaju pod vašeg automobila na najprecizniji način.

Okvirna slika koju vidite je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnica, dok se sam oblik patosnica zavisi od tipa vašeg automobila. Tepih patosnice se proizvode tačno prema specifikacijama za svaki pojedinačni model vozila, tako da će savršeno odgovarati vašem Fiat Idea (2003-2012).

Jedna od prednosti ovih tepih patosnica je uključen sistem fiksiranja koji onemogućava klizanje posle montiranja. Fiksatori su postavljeni na tačno određenim mestima kako bi se osiguralo da se tepih patosnice čvrsto drže na svom mestu.

Cena koju vidite je za jedan set tepih patosnica, koji uključuje patosnice za vozača, suvozača i zadnje sedište. Ove tepih patosnice su originalne, tipske patosnice koje su tačno dizajnirane za vaš Fiat Idea (2003-2012).

Ne zaboravite da pogledate i našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica koje imamo dostupne za vaše vozilo.

Kao stručnjak za SEO i visokokvalitetan eCommerce copywriter, mogu svesrdno da preporučim Tepih patosnice za Fiat Idea (2003-2012) na osnovu mog iskustva. Ove patosnice su praktične i estetski privlačne, pružajući vam izuzetno iskustvo za vaše putovanje.

Nemojte oklevati da uložite u kvalitetan tepih patosnice za vaš Fiat Idea (2003-2012). Verujte mi, nećete biti razočarani!

Petar
Petar
Reviewer
5/5

Najiskrenije preporučujem ovaj prozvod! Kupio sam ove tepih patosnice za svoj Fiat Idea i super su, kao da su baš za moj auto pravljene. Prodica bila brza i laka, svaka čast!

6 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja