рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Fiat Ducato (2002-2006)

2.500 рсд

SKU: GTC6637 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE FIAT DUCATO (2002-2006)


FAKTUELNE PATOSNICE ZA VAŠ FIAT DUCATO

Tepih patosnice Fiat Ducato (2002-2006) su kvalitetne patosnice koje se idealno uklapaju u vaš tip automobila. Izrađene su od visokokvalitetnog materijala koji pruža izuzetan dodatak enterijeru vašeg vozila. Ove patosnice su tipske-originalne i precizno dizajnirane da pokriju pod vašeg vozila na najbolji mogući način.


PRECIZAN OBLIK ZA VAŠ FIAT DUCATO

Slika prikazuje opći kvalitet patosnica, dok se sam oblik patosnica prilagođava tipu automobila. Kada poručujete ovaj set tepih patosnica za vaš Fiat Ducato (2002-2006), možete biti sigurni da će se savršeno uklopiti u vaše vozilo, pružajući vam izuzetno zadovoljstvo prilikom svake upotrebe.


KVALITETAN MATERIJAL ZA DODATNU DUGOTRAJNOST

Naši tepih patosnice su izrađene od izdržljivog materijala visokog kvaliteta, koji će zadržati svežinu i lepotu čak i nakon dugog korišćenja. Ove patosnice su dizajnirane da izdrže svakodnevnu upotrebu, pružajući vam udobnost i estetiku tokom dugog vremenskog perioda.


NOVA DIMENZIJA BEZBEDNOSTI U VAŠEM AUTOMOBILU

Tepih patosnice za Fiat Ducato (2002-2006) takođe imaju fiksatore koji sprečavaju klizanje patosnica nakon montaže. Ovi fiksatori su fabrički ugrađeni na odgovarajućim mestima, pružajući dodatnu sigurnost i stabilnost tokom vožnje. Ne morate brinuti da će patosnice kliziti ili izazivati nelagodnost dok vozite.


PROVERITE NAŠU PONUDU

Ponosni smo na našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica. Svi proizvodi su pažljivo odabrani kako biste pronašli odgovarajući proizvod za svoje vozilo. Posetite našu web stranicu kako biste proverili sve opcije i pronašli najbolju opciju za vaš Fiat Ducato (2002-2006).


Prednosti:

  • Precizno se uklapaju za vaš tip automobila
  • Izrađene od visokokvalitetnog materijala
  • Fiksatori za sprečavanje klizanja

Naročito prilagođene za Vaš Fiat Ducato (2002-2006)!

NAPOMENA: Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila. Cena je za 1 set tepih patosnice. Pogledajte kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

[NAZIV AKCIJE] Kupite danas svoj set tepih patosnica za Fiat Ducato (2002-2006) i obezbedite udobnu vožnju uz dodatnu sigurnost i stil. Sada je pravo vreme da unapredite enterijer svog vozila i pružite sebi i svojim saputnicima najbolje iskustvo tokom putovanja. Posetite OXO MARKET već danas i poručite svoj set tepih patosnica za Fiat Ducato (2002-2006)!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja