рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Chevrolet Rezzo (2004-2009)

2.500 рсд

SKU: GTC6692 Kategorije: ,

,Tepih patosnice Chevrolet Rezzo (2004-2009),
, ,
,Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.,
,
,Patosnice tepih su izuzetnog kvaliteta i precizno se uklapaju za vas tip automobila. Tepih patosnice su napravljeni od kvalitetnog materijala, što je čini odličnim dodatkom u vašem vozilu. Patosnice su tipske-originalne, precizno proizvedene da pokrivaju pod vozila za koje su namenjene.,
,Tepih patosnice takodje poseduju fiksatore koji onemogućavaju klizanje patosnica posle montiranja. Fiksatori postoje samo na patosnicama gde je to fabrički predvidjeno.,
,Navedena cena je za 1 set tepih patosnice,
,Pogledajte kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.,

Nikola
Nikola
Reviewer
5/5

Baš sam super zadovoljan sa ovim tepih patosnicama za moj Chevrolet Rezzo! Kupovina je bila prosta kao pasulj, a patosnice su baš quality, totalno se uklapaju u auto, a jače je fino što imaju te fiksatore pa ne klizaju. Super stvar, toplo preporučujem svima!

9 mjeseci ago
Petar
Petar
Reviewer
5/5

Kupio sam ove tepih patosnice za moj Chevrolet Rezzo i prezadovoljan sam! Bilo je bas lako sve to poruciti, a patosnice su se savrseno uklopile i ne klizaju zahvaljujući fiksatorima, baš su kvalitetne. Toplo preporučujem svima!

9 mjeseci ago
Jovan
Jovan
Reviewer
5/5

Kupovao sam ove Tepih patosnice za moj Chevrolet Rezzo, neopisivo su jednostavne za montiranje. Moraću da priznam, kvalitet je bas na nivou, a i fiksatori učvršćuju patosnicu da ne klizaju.svuda!

9 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja