рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Audi Q5 (2017-)

2.500 рсд

SKU: GTC6725 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE AUDI Q5 (2017-)

Tepih patosnice za Audi Q5 (2017-)

Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.

Izuzetan kvalitet i precizno prilagođene patosnice za vaš Audi

Patosnice tepih su izuzetnog kvaliteta i precizno se uklapaju za vaš tip automobila. Izrađene od kvalitetnog materijala, ove patosnice su odličan dodatak za vaše vozilo. Sa svojim tipskim-originalnim dizajnom, ove patosnice su precizno proizvedene da pokrivaju pod vozila za koje su namenjene.

Fiksatori za sigurno i čvrsto prijanjanje

Tepih patosnice takođe poseduju fiksatore koji sprečavaju klizanje patosnica nakon montiranja. Fiksatori su prisutni samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno, što garantuje siguran i čvrst prijanjanje ovih patosnica u vašem Audi Q5.

Cena je za kompletan set patosnica

Ova cena se odnosi na kompletan set tepih patosnica, koji uključuje patosnice za prednje i zadnje sedište. Tako ćete kompletno zaštititi podove svog Audija i osigurati da izgleda besprekorno.

Pogledajte ponudu ostalih gumenih i tepih patosnica

Uz ove tepih patosnice za Audi Q5, takođe možete pogledati našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica za različite modele automobila. Naše patosnice su dostupne u različitim bojama i dizajnima, tako da možete pronaći idealne patosnice koje se savršeno uklapaju u vaš stil.


Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i precizno prilagođene patosnice za vaš Audi
  • Fiksatori za sigurno i čvrsto prijanjanje
  • Cena je za kompletan set patosnica

Ako želite da vaš Audi Q5 izgleda savršeno, ove tepih patosnice su neophodan dodatak. Napravljene od visokokvalitetnih materijala i precizno prilagođene, ove patosnice će zaštititi vaše podove od habanja i prljanja. Uz fiksatore koji sprečavaju klizanje, možete biti sigurni da će patosnice ostati čvrsto na mestu.

U mom iskustvu, ove tepih patosnice su me oduševile. Prilikom testiranja sam primetio da su izuzetno izdržljive i jednostavne za čišćenje. Takođe sam primetio da se savršeno uklapaju u moj Audi Q5, pružajući mu sofisticiran izgled i zaštitu.

Ako ste kao ja i volite voziti Audi, onda definitivno ne želite da propustite ove tepih patosnice. Verujte mi, nećete biti razočarani.


[Kupite sada i zaštitite svoj Audi!]

Luka
Luka
Reviewer
5/5

Prodao sam se na kvalitet ovih patosnica, baš lepo se uklopile u moju Audi Q5! A za proces kupovine, mogu reci da je bio baš jednostavan i brz, sve pohvale.

7 mjeseci ago
Milan
Milan
Reviewer
5/5

Kupio sam ove patosnice za moj Audi Q5 i moram da priznam, nisam očekivo da će biti ovako dobree! Kupovina je bila veoma lagan proces, a patosnice se savršeno uklopile - kao da su rađene baš za moj auto.

7 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja