рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Audi A6 (C8) (2018-)

2.500 рсд

SKU: GTC6714 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE AUDI A6 (C8) (2018-)

Specifikacije

 • Kvalitetne tepih patosnice
 • Precizno se uklapaju za vaš tip automobila
 • Materijal: kvalitetan materijal
 • Tipske-originalne
 • Fiksatori za sprečavanje klizanja
 • Cena je za 1 set tepih patosnice

Prednosti

 • Kvalitetan materijal garantuje dugotrajnu upotrebu
 • Precizno napravljene da se savršeno uklope u vaš automobil
 • Fiksatori sprečavaju klizanje patosnica, pružajući vam dodatnu sigurnost
 • Estetski dodatak koji unapređuje izgled unutrašnjosti vašeg vozila
 • Odlična investicija za očuvanje unutrašnjosti automobila

Opis proizvoda

Tepih patosnice Audi A6 (C8) (2018-) su sve što vam je potrebno da zaštitite podove vašeg vozila na elegantan i praktičan način. Izrađene od visokokvalitetnog materijala, ove patosnice će unaprediti izgled unutrašnjosti vašeg Audija A6 (C8) (2018-).

Jedna od ključnih prednosti ovih tepih patosnica je njihova preciznost u uklapanju sa vašim tipom automobila. Bez obzira na to da li je vaš Audi A6 (C8) (2018-) limuzina ili karavan, ove patosnice će se savršeno uklopiti i pružiti vrhunsku zaštitu za vaše podove.

Tepih patosnice ne samo da štite podnog prostora, već i dodaju eleganciju vašem vozilu. Izbor materijala koji je korišćen za izradu patosnica garantuje dugotrajnu upotrebu. Bez obzira da li ste u gradu ili na putovanju, ove patosnice će zadržati svoj kvalitet i izgled.

Jedan od ključnih faktora koji odvajaju ove tepih patosnice od drugih je prisustvo fiksatora. Fiksatori sprečavaju klizanje patosnica nakon montiranja, pružajući vam mir i bezbrižnost tokom vožnje. Možete biti sigurni da će tepih patosnice ostati na svom mestu, čak i tokom dužih vožnji ili prilikom uobičajenog ulaska i izlaska iz vozila.

Cena je prikazana za 1 set tepih patosnica, što znači da ćete dobiti sve potrebne patosnice za vaše vozilo. Bez obzira da li je to za vozačevo ili putničko sedište, stražnje sedište ili prtljažnik, sve će biti pokriveno ovim setom tepih patosnica.

Naravno, naša ponuda obuhvata i druge vrste patosnica, kao što su gume i tepisi. Uverite se sami u bogat izbor koji vam nudimo i pronađite najbolje rešenje za svoj automobil.

Zaključak

Tepih patosnice Audi A6 (C8) (2018-) su neophodan dodatak za svakog vlasnika ovog automobila. Kombinacija kvaliteta, preciznosti i praktičnosti čini ih pravim izborom za očuvanje vrednosti vašeg vozila.

Ne čekajte da vam podovi budu oštećeni ili zaprljani. Nabavite tepih patosnice koje će unaprediti izgled vašeg Audija A6 (C8) (2018-) i pružiti vam udobnost i zaštitu tokom vožnje.

 • Kvalitetan materijal za dugotrajnu upotrebu
 • Precizno se uklapaju sa vašim automobilom
 • Fiksatori za sprečavanje klizanja

NAPOMENA: Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila. Cena je prikazana za 1 set tepih patosnice.

Nabavite svoj set tepih patosnica za Audi A6 (C8) (2018-) danas i osetite razliku koju pruža kvalitet.

(Napomena: Poštovani posetioci, ova stranica je namenjena samo za demonstraciju veština programiranja. Sve informacije i slike su izmišljeni i ne predstavljaju stvarne proizvode. Hvala na razumevanju.)

Dragan
Dragan
Reviewer
5/5

Kupio sam ove tepih patosnice za moj Audi A6 (C8) i totalno su mi se svidele. Montiranje je bilo jednostavno, fiksatori drže patosnice na mestu i stvarno menja izgled unutrašnjosti mog automobila, toplo preporučujem svima.

5 mjeseci ago
Marko
Marko
Reviewer
5/5

Veoma sam zadovoljan sa kupovinom patosnica za moj Audi A6. Suptilno su unapredile izgled ispored sa starim patosnicama koje sam koristio do sada a ono što me je posebno oduševilo je to kako su precizno uklopljene.

5 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja