рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Patosnice gumene Kia Sorento (2002-) – Lampa 24392

5.200 рсд

SKU: GTC2175 Kategorije: ,

PATOSNICE GUMENE KIA SORENTO (2002-) – Lampa 24392

Gumene patosnice za vaš Kia Sorento

Gumene patosnice su savršeno rešenje za održavanje čistoće unutrašnjosti vašeg automobila čak i u najizazovnijim uslovima. Ove patosnice su posebno dizajnirane za Kia Sorento, pružajući savršeno uklapanje i zaštitu od vlage, blata, prljavštine i snega.

Izdržljive i visokokvalitetne

Ove gumene patosnice su napravljene od visokokvalitetne gume koja zadovoljava najviše evropske standarde. Njihova visoka ivica omogućava zadržavanje vode, prljavštine i blata, čineći ih idealnim za korisnike koji se često suočavaju s lošim vremenskim uslovima. Bez obzira na to kako su patosnice izložene, one će zadržati vaše auto čisto i uredno.

Jednostavno održavanje

Kada je reč o održavanju, ove gumene patosnice su jednostavne za čišćenje. Njihova neklizajuća podloga osigurava da ostanu na mestu, a istovremeno lako se mogu ukloniti i ponovo postaviti radi čišćenja. Bez obzira na to koliko se prljavstina nakupi na patosnicama, možete biti sigurni da će se lako i brzo očistiti.

Udoban miris vanile

Da biste dodatno poboljšali iskustvo vožnje u svom Kia Sorento, ove gumene patosnice imaju prijatan miris vanile. Ovo nimalo neugodno mirisno isparavanje je dodatni bonus koji će učiniti vaše putovanje još prijatnijim.

Specifikacije:

  • Materijal: Gumena
  • Broj komada: 4
  • Miris: Vanila
  • Uvoz iz: Italija

Prednosti:

  • Izdržljive i dugotrajne
  • Visoka ivica zadržava vodu, prljavštinu i blato
  • Lako se čiste

Nabavite gumene patosnice za svoj Kia Sorento i zadržite unutrašnjost svog automobila čistom i urednom, bez obzira na vremenske uslove. Izuzetno izdržljive i jednostavne za održavanje, ove patosnice su odlična investicija za svakog vlasnika Kia Sorento vozila.

FAQ – Imate li dodatna pitanja? Posetite našu stranicu Često postavljana pitanja da biste pronašli sve odgovore koje tražite.

Napomena: Ovaj opis proizvoda kreiran je na osnovu pruženih informacija i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja