рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Kamionske gumene patosnice Mercedes Atego (1995-2005) – Frogum 00782

5.500 рсд

SKU: GTC1910 Kategorije: ,

KAMIONSKE GUMENE PATOSNICE MERCEDES ATEGO (1995-2005) – FROGUM 00782

Izuzetan kvalitet, bez neprijatnih mirisa

Kamionske gumene patosnice Mercedes Atego (1995-2005) su pravi izbor za sve vozače koji žele da zaštite enterijer svog kamiona. Ove patosnice su napravljene od visokokvalitetne gume koja garantuje dugotrajnost i otpornost na habanje. Jedna od najvećih prednosti ovih patosnica je njihov izvanredan kvalitet, ali i činjenica da su bez neprijatnih mirisa.

Tipske patosnice za Vaš Mercedes Atego

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip vozila. Patosnice su crne boje i set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, prilagođene za Mercedes Atego (1995-2005) model. Kvalitet dizajna i precizne dimenzije čine da ove patosnice savršeno odgovaraju Vašem kamionu. Pored toga, prednje dve patosnice imaju fiksatore koji dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja.

Dodatna čistoća i jednostavno održavanje

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Kamionske gumene patosnice su veoma jednostavne za održavanje i nemaju neprijatne mirise gume kao što neke patosnice lošijeg kvaliteta imaju. Ove gumene patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, važno je napomenuti da ove patosnice poseduju TUV sertifikat i da su svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj izradi odobreni i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrene od strane Evropske Unije.

Više informacija

  • Cena je za 1 set gumenih patosnica
  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska
  • Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice za Mercedes Atego
  • Čvrst fiksator za prednje patosnice
  • Dodatna čistoća enterijera
  • Lakše održavanje
  • Visoka fleksibilnost
  • TUV sertifikat
  • Materijali odobreni od strane Evropske Unije

Vodite računa o svom vozilu i obezbedite mu najbolju zaštitu sa Frogum gumnenim patosnicama za Mercedes Atego (1995-2005). Kvalitet, izdržljivost i praktičnost su garantovani uz ove patosnice. Ne čekajte, nabavite svoj set odmah!

Napomena: Ova objava je kreirana na osnovu pruženih informacija o proizvodu. Svi podaci su tačni prema našem najboljem znanju i iskustvu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja