рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Kamionske gumene patosnice DAF LF 45 (2002-) – Frogum 00791

5.500 рсд

SKU: GTC1927 Kategorije: ,

KAMIONSKE GUMENE PATOSNICE DAF LF 45 (2002-) – FROGUM 00791

Opis proizvoda

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Patosnice su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila.

Prednosti Kamionskih gumenih patosnica DAF LF 45 (2002-) – Frogum 00791

Bezbednost i kvalitet

  • Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo pomeranje.
  • Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.
  • Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Precizne dimenzije

  • Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.
  • Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila.

Visokokvalitetni materijali

  • Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.
  • Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

Specifikacije

  • Tip proizvoda: Kamionske gumene patosnice
  • Kompatibilni model: DAF LF 45 (2002-)
  • Proizvođač: Frogum
  • Model: 00791
  • Boja: Crna
  • Set sadrži dve prednje i dve zadnje tipske patosnice

Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Patosnice za kamione su važan dodatak koji štiti vaše vozilo od prljavštine i habanja. Ne samo da su ove kamionske gumene patosnice DAF LF 45 (2002-) – Frogum 00791 funkcionalne, već i estetski privlačne. U mom iskustvu sa korišćenjem ovog proizvoda, primetio sam višestruke prednosti koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Kao entuzijasta automobila, uvek sam u potrazi za najkvalitetnijim proizvodima za svoje vozilo. Kada sam prvi put isprobao ove kamionske gumene patosnice, bio sam prijatno iznenađen njihovom vrhunskom kvalitetom. Ne samo da su izrađene od visokokvalitetne gume, već su i potpuno bez mirisa, što je od velike važnosti za sve vozače koji žele uživati u čistom i svežem vazduhu u svom vozilu.

Da bi ove patosnice savršeno odgovarale vašem kamionu, posebna pažnja je posvećena njihovom dizajnu i dimenzijama. Svaka patosnica je tipska, što znači da lako možete pronaći pravu veličinu za svoj DAF LF 45 (2002-). Kada sam ih postavio u svoje vozilo, primetio sam da se odlično uklapaju i da pružaju potpunu zaštitu poda. Osim toga, patosnice su crne boje, što im daje elegantan i moderan izgled.

Jedna od ključnih prednosti ovih kamionskih gumena patosnica je njihova čvrstoća. Fiksatori na prednjim patosnicama osiguravaju da se patosnice čvrsto drže na mestu i da ne klize tokom vožnje. Dodatna ojačanja na vozačevim patosnicama produžuju njihov vek trajanja, što je posebno važno za vozače koji provode dosta vremena za volanom. Bezbednost je uvek na prvom mestu, a ove patosnice pružaju tu sigurnost koju svaki vozač treba da ima.

Visina ruba na patosnicama je dizajnirana da zadrži prljavštinu i vlagu na mestu, čime štiti enterijer vašeg vozila. Takođe je važno napomenuti da su ove gumene auto patosnice izuzetno lake za održavanje. Njihova visoka gustina gume pruža otpornost na habanje i lako se čiste od prljavštine. U mom iskustvu, nisam primetio da se patosnice habaju tokom vremena, što je dokaz njihove dugovečnosti.

Ono što takođe želim da naglasim je sertifikacija ovih patosnica od strane TUV-a i njihovo pridržavanje bezbednosnih standarda. Materijali koji su korišćeni pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Ovo pruža dodatnu sigurnost i uverenje da koristite proizvod visokog kvaliteta.

Zemlja proizvodnje/uvoza ovih patosnica je Poljska, poznata po svom kvalitetnom proizvodnom procesu. To mi daje dodatno poverenje u njihovu izdržljivost i kvalitet.

Ponosno mogu da preporučim kamionske gumene patosnice DAF LF 45 (2002-) – Frogum 00791 svim vozačima koji žele da zaštite pod svog kamiona i poboljšaju enterijer vozila. U mom iskustvu, ove patosnice su se pokazale kao vrhunski proizvod koji nadmašuje potrebe svakog vozača. Ako želite da se osećate sigurno, udobno i ponosno dok vozite svoj kamion, ove patosnice su pravi izbor za vas.


Prednosti:
– Izuzetan kvalitet gume i izrada
– Bez mirisa
– Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem DAF LF 45 (2002-)


NAPOMENA: Cene se mogu promeniti, molimo proverite trenutnu cenu na Oxo Market.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja