рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Touran (2010-2015) elipse – Zubri 213680

3.780 рсд

SKU: GTC1231 Kategorije: ,

Gumene patosnice VW Touran (2010-2015) elipse – Zubri 213680

Specifikacija

  • Visina ruba: 12mm
  • Boja: crna, antracit (tamno-siva) ili bež
  • Set se sastoji od 2 prednje i 2 zadnje patosnice (u zavisnosti od modela)

Opis proizvoda

U potrazi ste za gumene patosnice za vaš VW Touran (2010-2015)? Ne tražite dalje! Zubri 213680 gumene patosnice su upravo ono što vam treba. Izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine, ove patosnice su bez neprijatnih mirisa i izuzetno lake za održavanje.

Kada je u pitanju kvalitet, možete biti sigurni da su ove gumene patosnice vrhunskog standarda. Sve patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni model automobila. Njihov moderni dizajn i precizne dimenzije savršeno se uklapaju u enterijer vašeg vozila i pružaju vam sigurnost da ste odabrali pravu opciju.

Jedna od velikih prednosti ovih patosnica je njihova jednostavna instalacija. Bez ikakvih dodatnih modifikacija, možete ih jednostavno postaviti i odmah uživati u njihovoj funkcionalnosti. Vozačeva patosnica dodatno je ojačana kako bi se produžio vek trajanja, čime je još jednom dokazana trajnost ovog proizvoda.

Budući da je čistoća vašeg vozila od izuzetne važnosti, Zubri gumene patosnice imaju visokih 12mm ruba koji dodatno osigurava održavanje higijene u enterijeru. Ova karakteristika je posebno korisna u lošim vremenskim uslovima kada donosite prljavštinu sa cipela u automobil.

Vaša sigurnost je naš prioritet, zato je važno napomenuti da su ove gumene patosnice TUV sertifikovane. Ovo svedoči o njihovoj visokoj bezbednosti i kvalitetu. Takođe, svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena koju vidite je za 1 set (2 prednje i 2 zadnje) gumene patosnice. Budite sigurni da je ovo odlična investicija koja će vam dugoročno olakšati održavanje i zaštititi enterijer vašeg Volkswagen Tourana (2010-2015).

Prednosti

  • Izuzetna kvaliteta bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Jednostavna instalacija bez ikakvih dodatnih modifikacija

PORUČITE SVOJ SET ZUBRI 213680 GUMENIH PATOSNICA I UŽIVAJTE U KVALITETU I FUNKCIONALNOSTI KOJE OVE PATOSNICE PRUŽAJU!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja