рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Passat GTE B8 (2015-) – Zubri 219184

3.780 рсд

SKU: GTC1154 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW PASSAT GTE B8 (2015-) – ZUBRI 219184

IZUZETNO KVALITETNE I PRAKTIČNE AUTO PATOSNICE

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Napravljene su od visokokvalitetne gume visoke gustine, što im daje izuzetnu izdržljivost i fleksibilnost. Ove gumene patosnice su TUV sertifikovane i proizvedene od materijala koji se nalazi na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Tipske i originalne auto patosnice su nedvosmisleno odgovarajuće za vaš VW Passat GTE B8 (2015-) automobil. Sadrže dve prednje i dve zadnje patosnice, a može se dogoditi i da set sadrži samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na to, svaka garnitura patosnica savršeno odgovara vašem vozilu.

POSEBAN DIZAJN ZA VAŠ VW PASSAT GTE B8 (2015-)

Gumene patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Njihov moderni dizajn i precizne dimenzije savršeno se uklapaju u enterijer vašeg Passat GTE B8 automobila. Patosnice poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Važno je napomenuti da fiksatori postoje samo tamo gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana, što produžava vek trajanja patosnica.

LAKO ODRŽAVANJE I BEZBEDNOST

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću unutrašnjeg prostora vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise koje imaju neke patosnice lošijeg kvaliteta.

SPECIFIKACIJE:

  • Model: VW Passat GTE B8
  • Godina: 2015-
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež
  • Set sadrži: 2 prednje patosnice, 2 zadnje patosnice (mogućnost seta sa samo prednjim patosnicama, u zavisnosti od modela)
  • Fiksatori: Da, na prednjim dve patosnice (tamo gde je fabrički predviđeno)
  • Visina ruba: 12mm
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Sertifikacija: TUV sertifikat, materijali na bezbednosnoj listi (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije
  • Zemlja uvoza: Češka

PREDNOSTI

  • Odličan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Jaka guma visoke gustine za dugotrajnu upotrebu
  • Fiksatori za sigurno fiksiranje na prednjim patosnicama
  • Visok rub za dodatnu čistoću enterijera vašeg vozila
  • Lako održavanje i otpornost na neprijatne mirise
  • Sertifikovane od strane TUV-a i bezbedne za korišćenje

UPOREDITE I ISKUSITE RAZLIKU

U poređenju sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio, gumene patosnice VW Passat GTE B8 (2015-) – Zubri 219184 definitivno su me impresionirale. Njihov izuzetan kvalitet i precizan dizajn omogućili su mi da održavam unutrašnjost svog vozila čistom i bezbednom. Uz fiksatore koje poseduju na prednjim patosnicama, više se ne moram brinuti da će patosnice skliznuti ili se pomjeriti tokom vožnje.

Takođe, visina ruba patosnica je dodatna prednost koja sprečava prljanje tepiha i olakšava održavanje unutrašnjosti vozila. Ove gumene patosnice su zaista lagane za čišćenje i nemaju miris plastike koji ćete naći kod jeftinijih varijanti. Takođe je važno napomenuti da su materijali od kojih su napravljene sertifikovani i bezbedni za upotrebu.

ZAKLJUČAK

Ukoliko želite kvalitetne i praktične gumene patosnice za vaš VW Passat GTE B8 (2015-) automobil, Zubri 219184 je izbor koji vam toplo preporučujem. Ove patosnice će vam omogućiti da održavate vaše vozilo čistim i bezbednim, dok ćete istovremeno uživati u njihovom modernom dizajnu koji se savršeno uklapa u unutrašnjost automobila.

Ne gubite vreme, nabavite svoj set gumenih patosnica VW Passat GTE B8 (2015-) – Zubri 219184 već danas i iskusite razliku.

PREDNOSTI:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Jaka guma visoke gustine za dugotrajnu upotrebu

NAPOMENA: Iskoristite priliku i pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica na OXO MARKET-u.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja