рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Passat B6 (2005-2010) okrugle – Zubri 212807

3.780 рсд

SKU: GTC1578 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW PASSAT B6 (2005-2010) OKRUGLE – ZUBRI 212807

Kvalitetne, tipske i moderne gumene patosnice za vaš Volkswagen Passat B6!

Gumene patosnice su važan dodatak za svaki automobil. One ne samo da štite pod od prljavštine, vlage i habanja, već takođe doprinose i ukupnom estetskom izgledu unutrašnjosti vozila. Ako želite da vaš Volkswagen Passat B6 (2005-2010) izgleda savršeno i da pruži udobnost pri svakoj vožnji, onda su gumene patosnice Zubri 212807 pravi izbor za vas.

Auto patosnice visokog kvaliteta koje odgovaraju vašem vozilu

Sve gumene patosnice Zubri 212807 su tipske i originalne, pa možete biti sigurni da će savršeno odgovarati modelu svog automobila. Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, ali u nekim slučajevima set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Vaša udobnost je na prvom mestu

Gumene patosnice Zubri 212807 su modernog dizajna i preciznih dimenzija, što znači da ćete dobiti patosnice koje savršeno odgovaraju unutrašnjosti vašeg automobila. Posebnu pažnju posvećujemo vozaču, pa je vozačeva patosnica dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i veoma su lake za postavljanje.

Vaša sigurnost je na prvom mestu

Vaša sigurnost je na prvom mestu, zbog toga smo se pobrinuli da gumene patosnice Zubri 212807 budu što sigurnije za upotrebu. Fiksatori na prednjim patosnicama dodatno ih čvrsto pričvršćuju i sprečavaju pomeranje. Vaše patosnice će biti čvrsto na svom mestu, čak i tokom vožnje po neravnim putevima.

Dugotrajne i lake za održavanje

Patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine, što ih čini izuzetno fleksibilnim i dugotrajnim. Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. One su TUV sertifikovane i svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise karakteristične za jeftinije patosnice.

Prednosti:

  • Tipske patosnice za vaš Volkswagen Passat B6 (2005-2010)
  • Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica
  • Fiksatori za čvrsto pričvršćivanje
  • Lake za održavanje i bez neprijatnih mirisa

Za savršen izgled i dodatnu udobnost u vašem Volkswagen Passat B6 (2005-2010), gumene patosnice Zubri 212807 su pravi izbor. Ne propustite priliku da unapredite svoje iskustvo vožnje i zaštitite unutrašnjost svog vozila. Poručite ih odmah i uživajte u svakoj vožnji!

NARUČI OVDE i obezbedite najbolje za svoj automobil.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja