рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW ID.5 (2021-) – Zubri 222374

4.680 рсд

SKU: GTC1088 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW ID.5 (2021-) – Zubri 222374

Gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Gumene patosnice za VW ID.5 (2021-) su pravi izbor za sve vozače koji žele da zaštite enterijer svog vozila na najbolji mogući način. Ove patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja je fleksibilna i otporna na habanje. Bez obzira na to koliko često koristite svoj automobil, ove patosnice će zadržati svoj oblik i izgled.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Ove gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za VW ID.5 (2021-). Bez brige oko toga da li će se patosnice pravilno uklopiti u vaše vozilo – ove patosnice su dizajnirane i proizvedene posebno za VW ID.5 (2021-) model.

Dve prednje i dve zadnje patosnice za potpunu zaštitu.

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, tako da možete potpuno zaštiti prostor za noge u svom vozilu. Neki modeli VW ID.5 (2021-) imaju i samo prednje patosnice u setu, što zavisi od konkretnog modela i tipa vozila. Bez obzira na to koji set patosnica izaberete, možete biti sigurni da će sve patosnice savršeno odgovarati vašem vozilu.

Jednostavna ugradnja i dodatno učvršćivanje patosnica.

Ove gumene patosnice su veoma jednostavne za ugradnju. Samo postavite ih na podlogu vašeg automobila i fiksirajte ih na predviđene tačke. Prednje dve patosnice imaju dodatne fiksatore koji omogućavaju još čvršće prijanjanje uz podlogu i sprečavaju njihovo pomeranje tokom vožnje. Ne morate brinuti o tome da će vam patosnice skliznuti ili se pomaknuti.

Dodatna izdržljivost i zaštita vozačeve patosnice.

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Ova dodatna izdržljivost je posebno važna jer je vozačeva patosnica izložena većem habanju i trošenju od ostalih patosnica u vozilu. Zahvaljujući ovoj dodatnoj zaštiti, vaša patosnica će izgledati kao nova čak i nakon dugotrajne upotrebe.

Visina ruba patosnica za dodatnu zaštitu enterijera.

Visina ruba patosnice je 12mm, što omogućava da zadržite prljavštinu, blato i tečnosti na patosnici, umesto da se proliju po podu vašeg vozila. Ovo je veoma praktično, jer vam omogućava da održite čistoću enterijera vašeg automobila bez potrebe za čestim čišćenjem.

Lako održavanje i bez mirisa.

Ove gumene patosnice su veoma lake za održavanje. Jednostavno ih operite vodom i deterdžentom i izgledaće kao nove. Takođe, ove patosnice nemaju neprijatan miris gume koji je karakterističan za neke jeftinije modele patosnica. Možete biti sigurni da će vaš automobil mirisati sveže i čisto, bez obzira na to koliko dugo koristite ove patosnice.

TUV sertifikovane i bezbedne.

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle rigorozne testove bezbednosti i kvaliteta. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica su odobreni od strane Evropske Unije. Možete biti potpuno sigurni da su ove patosnice bezbedne za upotrebu i da neće oštetiti vaš automobil.

PREDNOSTI:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Dodatna izdržljivost i zaštita vozačeve patosnice

Kupite sada svoje gumene patosnice za VW ID.5 (2021-) i osigurajte zaštitu i čistoću enterijera svog automobila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja