рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Golf Sportsvan (2014-) – Zubri 219164

3.780 рсд

SKU: GTC1715 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW GOLF SPORTSVAN (2014-) – ZUBRI 219164

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa

U potrazi ste za savršenim gumicama koje će zaštititi pod vašeg VW Golf Sportsvana (2014-) i istovremeno pružiti izvanrednu udobnost? Bez brige, jer upravo u tom slučaju gumene patosnice od brenda Zubri su pravi izbor za vas.

Kvalitetne i tipske patosnice za vaš automobil

Sve gumene patosnice brenda Zubri su visoko kvalitetne, tipske i dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem Volkswagen Golf Sportsvan automobilu. Ne morate brinuti da li će se uklopiti ili biti kompatibilne. Ove patosnice su proizvedene tačno prema specifikacijama za VW Golf Sportsvan i garantuju vam savršeno pristajanje.

Moderan dizajn i različite boje

Ove gumene patosnice su dostupne u nekoliko atraktivnih boja – crna, antracit (tamno siva) i bež, u skladu sa modelom i tipom vozila. Bez obzira na vaš izbor, možete biti sigurni da će ove patosnice uneti elegantan izgled u enterijer vašeg automobila.

Dodatna sigurnost za vozača

Jedna od prednosti ovih patosnica je prisustvo fiksatora na prednjim dveju patosnica koje dodatno čvrsto prijanjaju i sprečavaju njihovo pomeranje. Posebno je važno istaći da ojačana vozačeva patosnica pruža produženi vek trajanja, kako bi ste duže uživali u kvalitetu ovog proizvoda.

Jednostavna instalacija i održavanje

Montaža ovih patosnica je vrlo jednostavna i ne zahteva nikakve dodatne modifikacije. Samo ih postavite u vaše vozilo i uživajte u udobnosti i zaštiti koju pružaju. Održavanje je takođe lako, jer ove gumene patosnice ne zadržavaju mirise kao ostale patosnice lošijeg kvaliteta.

Bezbednost i sertifikacija

Gumene patosnice brenda Zubri su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu bezbednost i kvalitet. Materijali korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Model: VW Golf Sportsvan (2014-)
  • Boja: Crna, antracit (tamno siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Set sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela i tipa automobila može sadržati samo dve prednje)
  • Visina ruba: 12 mm
  • Zemlja uvoza: Češka

Prednosti gumenih patosnica VW Golf Sportsvan (2014-) – Zubri 219164

  • Izuzetno kvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice dizajnirane specifično za VW Golf Sportsvan (2014-)
  • Moderan dizajn u nekoliko boja
  • Fiksatori koji sprečavaju pomeranje
  • Ojačana patosnica za produženi vek trajanja
  • Jednostavna instalacija i održavanje
  • TUV sertifikovane i bezbedne
  • Visoki rub osigurava čistoću enterijera
  • Proizvedene od visokokvalitetne, fleksibilne gume
  • Bezbednosna lista materijala (MSDS) odobrena od strane Evropske Unije

Sada je pravo vreme da zaštitite enterijer svog Volkswagen Golf Sportsvana (2014-)

Nemojte čekati. Nabavite gumene patosnice od brenda Zubri i pružite svom automobilu kvalitetnu zaštitu i udobnost. Ne samo da ćete produžiti vek trajanja poda svog vozila, već ćete i uživati u modernom i elegantnom izgledu. Budite sigurni u svoj izbor jer smo mi testirali ove patosnice i garantujemo vam njihovu izvanrednu kvalitetu.

Nabavite gumene patosnice VW Golf Sportsvan (2014-) – Zubri 219164 i uživajte u jedinstvenoj udobnosti i zaštiti!

(Please note that this product description is created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja