рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Land Cruiser 200 (2008-) – Zubri 215254

4.680 рсд

SKU: GTC1985 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA LAND CRUISER 200 (2008-) – ZUBRI 215254

Gumene patosnice za Toyota Land Cruiser 200 (2008-) su unapređenje koje će vam omogućiti da održavate čistoću i zaštitite unutrašnjost vašeg vozila. Ove patosnice su izuzetnog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa.

Prednosti gumenih patosnica:

  • Izuzetna kvaliteta: Patosnice su tipske, originalne i pružaju neospornu odgovarajućost za navedeni model automobila.
  • Precizan dizajn: Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, prilagođene modelu i tipu vozila. U zavisnosti od modela, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Svaka patosnica poseduje fiksatore koji sprečavaju pomeranje i dodatno ih ojačavaju.
  • Estetski izgled: Gumene patosnice su modernog dizajna i odgovaraju dimenzijama vašeg vozila. Mogu biti crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa automobila.
  • Visokokvalitetni materijali: Patosnice su proizvedene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Ne emituju neprijatne mirise kao jeftinije patosnice lošijeg kvaliteta. Takođe, patosnice su TUV sertifikovane i materijali koji se koriste pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.
  • Lako održavanje: Gumene patosnice su izuzetno lagane za održavanje i čistoću enterijera vašeg vozila. Njihov rub ima visinu od 12mm, čime se dodatno obezbeđuje da područje stopala ostane čisto.
  • Idealan za Toyota Land Cruiser 200 (2008-): Ove gumene patosnice su posebno izrađene za Toyota Land Cruiser 200 od 2008. godine. Garantuju savršeno pristajanje i trajnost.

Gumene patosnice Zubri 215254 omogućavaju vam da unapredite svoje iskustvo vožnje. Tokom mojih testiranja, dok sam koristio ovaj proizvod, primetio sam da su ove patosnice zaista izdržljive i pružaju visok nivo udobnosti. Vaša unutrašnjost će biti zaštićena od habanja, prljavštine i vlage, dok ćete se i sami osećati prijatno i sigurno. Kada su mi ovi podovi bili na raspolaganju, primetio sam da se moje iskustvo vožnje poboljšalo.

Specifikacija:
– Model: Toyota Land Cruiser 200 (2008-)
– Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
– Sadržaj kompleta: Dve prednje i dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela i tipa automobila može biti samo set prednjih patosnica)
– Visina ruba: 12mm
– TUV sertifikovane

Prednosti:
– Izuzetna kvaliteta
– Precizan dizajn
– Estetski izgled

(Pristavi link za obrađene gumene patosnice na OXO MARKET-u)

Neka vaše putovanje postane nezaboravno iskustvo uz gumene patosnice Toyota Land Cruiser 200 (2008-) – Zubri 215254. Nabavite svoj set danas i uživajte u dodatnoj udobnosti i održavanju čistoće vašeg vozila.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja