рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Suzuki Vitara (2005-2015) – Zubri 214714

3.780 рсд

SKU: GTC1883 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SUZUKI VITARA (2005-2015) – Zubri 214714

Gumene patosnice za Suzuki Vitara (2005-2015) – Zubri 214714 su vrhunskog kvaliteta i ne samo da će zaštiti unutrašnjost vašeg automobila, već će i pružiti dodatnu udobnost i stil. Ove patosnice su specijalno dizajnirane za Suzuki Vitara (2005-2015), i pružaju savršeno prilagođen izgled i funkcionalnost.

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su napravljene od visokokvalitetnog materijala bez neprijatnih mirisa. Možete biti sigurni da vaše vozilo neće imati neprijatan miris gume koji se ponekad javlja kod jeftinijih opcija. Ove gumene patosnice su TUV sertifikovane, što je dodatna potvrda njihovog kvaliteta i bezbednosti.

Izgled i funkcionalnost

Set gumene patosnice se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice koje su prilagođene modelu i tipu vašeg vozila. U zavisnosti od modela, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Sve patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u skladu sa stilom vašeg vozila.

Fiksatori za dodatnu sigurnost

Patosnice za Suzuki Vitara (2005-2015) – Zubri 214714 imaju fiksatore na prednjim dve patosnice, što ih čini dodatno sigurnim i sprečava njihovo pomeranje tokom vožnje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Ove patosnice su preciznih dimenzija i lako se postavljaju, a ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije na vašem vozilu.

Visokokvalitetna guma

Gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine. Ova vrsta gume je izuzetno fleksibilna, što omogućava savršeno prileganje i prilagođavanje unutrašnjosti vašeg automobila. Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno štiti podove od prljavštine i vlage, i održava enterijer vašeg vozila čistim.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Prilagođene dimenzije za savršeno prileganje vašem vozilu
  • Fiksatori za dodatnu sigurnost
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica
  • Visokokvalitetna guma koja se lako održava
  • TUV sertifikovane
  • Pogodne za Suzuki Vitara (2005-2015)

Poručite već danas!

Nabavite gumene patosnice za Suzuki Vitara (2005-2015) – Zubri 214714 i unapredite izgled i funkcionalnost svog vozila. Ove patosnice će pružiti dugotrajnu zaštitu vašim podovima, a istovremeno će dodati stil i udobnost vašem putovanju. Ne čekajte, poručite odmah!

Ova ponuda je samo jedna od mnogih koje možete pronaći na OXO MARKET, posetite našu prodavnicu i pregledajte celokupnu ponudu gumene i tepih patosnica.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja