рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Suzuki Across (2020-) – Zubri 222074

4.320 рсд

SKU: GTC1247 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SUZUKI ACROSS (2020-) – ZUBRI 222074

Bezbedne, kvalitetne i savršeno prilagođene vašem vozilu

Gumene patosnice Suzuki Across (2020-) – Zubri 222074 su vrhunskog kvaliteta, pružajući vam izvanrednu zaštitu i udobnost u vašem vozilu. Ove patosnice su posebno dizajnirane za Suzuki Across (2020-) model, što znači da će savršeno odgovarati i prijanjati uz svaku ivicu i ugao unutrašnjosti vašeg automobila.

Pogodne za vaše potrebe i besprekorne po pitanju mirisa

Ove gumene patosnice su bez mirisa i pružaju maksimalnu zaštitu i udobnost. Bez neprijatnog mirisa gume, možete uživati u vožnji bez ometanja. Osim toga, patosnice su tipske i dizajnirane specifično za Suzuki Across (2020-) model, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Izdržljive, precizne i moderne patosnice

Ove gumene patosnice dolaze u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica uključuje dve prednje i dve zadnje patosnice, osim ako je specifično navedeno za određeni model. Patosnice su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje će savršeno odgovarati vašem Suzuki Across (2020-) modelu.

Patosnice su opremljene fikserima na prednjim dve patosnice, što dodatno osigurava njihovo čvrsto prijanjanje i sprečava pomeranje. Samo patosnice koje su fabrički predviđene dobiće ove fiksere. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi imala duži vek trajanja. Takođe, nije potrebno vršiti nikakve dodatne modifikacije na patosnicama kako bi se prilagodile vašem vozilu. Svaka garnitura patosnica je dizajnirana da savršeno odgovara određenom modelu vozila.

Visokokvalitetne patosnice koje garantuju čist enterijer

Rub gumene patosnice ima visinu od 12mm, što garantuje da će vaš enterijer ostati čist i bez prašine ili nečistoće koja može upasti ispod patosnica. Ove gumene patosnice su veoma lake za održavanje i neće emitovati neprijatan miris gume kao što to čine jeftinije patosnice. Izrađene su od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna.

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle rigorozne testove kvaliteta i bezbednosti. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji auto patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS), odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Tip: Gumene patosnice
  • Model: Suzuki Across (2020-)
  • Broj prednjih patosnica: 2
  • Broj zadnjih patosnica: 2 (ili samo prednje 2 patosnice u zavisnosti od modela)
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela)
  • Visina ruba patosnice: 12mm
  • Sertifikat: TUV
  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Češka

Prednosti:

  • Potpuno prilagođene za Suzuki Across (2020-) model
  • Bez mirisa
  • Dizajnirane sa preciznim dimenzijama za savršeno prijanjanje
  • Fikseri za dodatno prijanjanje (samo tamo gde je fabrički predviđeno)
  • Vozačeva patosnica je ojačana za dugotrajnost
  • Visina ruba od 12mm osigurava čist enterijer
  • Izrađene od visoko kvalitetne gume
  • TUV sertifikat za kvalitet i bezbednost

Ne čekajte više! Uživajte u maksimalnoj zaštiti i udobnosti tokom vožnje sa gumene patosnice Suzuki Across (2020-) – Zubri 222074. Nabavite svoj set danas i osetite razliku!

Poruči odmah i obezbedi maksimalnu zaštitu i udobnost za svoje vozilo!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja