рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Seat Toledo (2004-2008) – Zubri 214201

3.780 рсд

SKU: GTC2060 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SEAT TOLEDO (2004-2008) – ZUBRI 214201

Sve gumene patosnice marke Zubri su izuzetnog kvaliteta i jedinstvenog dizajna. Ove patosnice pružaju potpunu zaštitu i udobnost za vaš Seat Toledo (2004-2008). Sa Zubri gumene patosnice, vaš automobil će izgledati savršeno i biće zaštićen od habanja i prljavštine. Bez neprijatnih mirisa, ove patosnice pružaju vrhunsko iskustvo vožnje.

Prednosti i karakteristike

  • Kvalitetna izrada: Auto patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume bez neprijatnih mirisa. Ove gumene patosnice su TUV sertifikovane i materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.
  • Tipske patosnice: Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem Seat modelu. Set patosnica sadrži dve prednje i dve zadnje tipske patosnice koje se lako postavljaju.
  • Precizan dizajn: Patosnice su modernog dizajna sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.
  • Jednostavno održavanje: Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje. Možete ih jednostavno očistiti od prašine i prljavštine, bez ikakvog napora.
  • Visok nivo zaštite: Sa visinom ruba od 12mm, ove gumene patosnice pružaju dodatnu zaštitu enterijera vašeg vozila. Vaši tepisi će biti zaštićeni od vlage, prašine i ostalih nečistoća.
  • Bezmodifikacija: Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara vašem modelu automobila.
  • Različite boje: Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Uživajte u vožnji sa Zubri gumene patosnice za Seat Toledo (2004-2008). Ove patosnice će vam pružiti udobnost, zaštitu i estetski dojam.

Za više informacija i našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica posetite OXO MARKET.

Prednosti:

  • Jednostavno održavanje
  • Visok nivo zaštite
  • Kvalitetna izrada
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja