рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Seat eMII (2020-) – Zubri 222462

3.780 рсд

SKU: GTC1108 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SEAT EMII (2020-) – ZUBRI 222462

Gumene patosnice visokog kvaliteta za auto

Gumene patosnice su neophodan dodatak za vaš Seat eMII (2020-), pružajući vam izuzetnu zaštitu i udobnost prilikom vožnje. Ove autentične gumene patosnice Zubri 222462 su posebno dizajnirane da se savršeno uklapaju u vaše vozilo, pružajući vam sve prednosti koje očekujete od kvalitetnih patosnica.

Dizajn bez kompromisa

Ove gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš Seat eMII (2020-). Sa preciznim dimenzijama i modernim dizajnom, ove patosnice će se uklopiti u enterijer vašeg vozila sa stilom. Možete birati između crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Dodatna sigurnost i zaštita

Patosnice dolaze u setu od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, obezbeđujući potpunu pokrivenost i zaštitu podova vašeg vozila. Set patosnica je podešen i prilagođen specifičnostima vašeg Seat eMII (2020-) modela. Ove patosnice imaju fiksatore na prednje dve patosnice, koji sprečavaju pomeranje i obezbeđuju dodatnu sigurnost tokom vožnje. Dodatno, vozačeva patosnica je posebno ojačana, produžavajući tako vek trajanja patosnice.

Kvalitetne materijale za dugotrajnu upotrebu

Gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine. Sa debljinom od 12mm, rub patosnice dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise, kao neke patosnice lošijeg kvaliteta. Sertifikovane su od strane TUV-a, što garantuje kvalitet materijala i izrade. Svi materijali korišćeni u proizvodnji ove patosnice nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrene od strane Evropske Unije.

Laka instalacija i besprekorno pristajanje

Gumene patosnice Seat eMII (2020-) – Zubri 222462 se instaliraju bez ikakvih dodatnih modifikacija. Jednostavno postavite patosnice na pod vašeg vozila i one se savršeno prilagođavaju svim konturama i ivicama. Bez officijalno prilagođenog izgleda i dodirivanja pedala, možete biti sigurni da će ove patosnice savršeno pristajati vašem Seat eMII (2020-) modelu.

Prednosti:

  • Savršeno se uklapaju za Seat eMII (2020-)
  • Bez mirisa i laka za održavanje
  • Precizan dizajn i visokokvalitetni materijali

Nabavite svoj set gumene patosnice za Seat eMII (2020-) – Zubri 222462 još danas i pružite vašem automobilu zaštitu i stil koji zaslužuje.


[Postavi željeni poziv na akciju ili CTA ovdje]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja