рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Scenic II (2003-2009) – Lampa 24303

5.200 рсд

SKU: GTC1315 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO SCENIC II (2003-2009) – Lampa 24303

Auto patosnice izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Reno Scenic II (2003-2009) – Lampa 24303 su savršeno dizajnirane kako bi se uklopile u vaše vozilo i pružile vrhunsku zaštitu poda. Ove patosnice su izrađene od visoko kvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna i dugotrajna. Sa visinom od 12mm, rub patosnica će zadržati svu prljavštinu, vodu i blato, čuvajući enterijer vašeg vozila čistim i urednim.

Odgovarajuće vozilo i jednostavna instalacija

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i namenski dizajnirane za Reno Scenic II (2003-2009). Dizajnirane su kako bi se perfektno uklopile u vaše vozilo, pružajući maksimalnu zaštitu poda od ogrebotina, prljanja i habanja. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, koje su jednostavne za instalaciju. Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje tokom vožnje.

Dodatna izdržljivost za vozačevu stranu

Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Bez obzira koliko često ulazite i izlazite iz vozila, ove patosnice će izdržati sve napore i ostati u savršenom stanju. Neće biti potrebe za modifikacijama kako biste ih pravilno instalirali. Ove gumene patosnice su dizajnirane da se savršeno uklapaju u vaše vozilo bez ikakvih problema.

Jednostavno održavanje i sertifikacija

Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje, samo ih obrišite vlažnom krpom i izgledaće kao nove. Za razliku od nekih jeftinijih patosnica, ove nemaju neprijatan miris gume. Naprotiv, ove patosnice su proizvedene od materijala visokog kvaliteta, koji je sertifikovan od strane TUV-a i nalazi se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti potpuno sigurni da su ove patosnice bezbedne za upotrebu.

Specifikacije

  • Kvalitetna guma visoke gustine
  • Visina ruba: 12mm
  • Tipske patosnice za Reno Scenic II (2003-2009)
  • Set od dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Fiksatore na prednjim dve patosnice radi dodatne stabilnosti

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet: Ove gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja pruža dugotrajnu zaštitu i izdržljivost.
  • Precizno dizajnirane: Tipske patosnice su napravljene tačno prema specifikacijama za Reno Scenic II (2003-2009), savršeno se uklapajući u vaše vozilo.
  • Lako održavanje: Samo jednostavno obrišite ih vlažnom krpom i patosnice će izgledati kao nove.

Nabavite gumene patosnice Reno Scenic II (2003-2009) – Lampa 24303 i pobrinite se za zaštitu vašeg vozila na najbolji mogući način!

🛒 Dodajte u korpu

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja