рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo Boxer (2002-2006) – Zubri 213448

3.780 рсд

SKU: GTC1996 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO BOXER (2002-2006) – ZUBRI 213448

Opis proizvoda

Gumene patosnice Pezo Boxer (2002-2006) – Zubri 213448 su izuzetno kvalitetne patosnice bez neprijatnih mirisa. Ove gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju modelu automobila koji se navodi. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, mada u nekim slučajevima set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Ove auto patosnice imaju modern i precizan dizajn koji savršeno odgovara vašem vozilu.

Prednosti gumenih patosnica Pezo Boxer (2002-2006) – Zubri 213448:

  • Kvalitetan materijal: Patosnice su proizvedene od visoko guste gume visoke fleksibilnosti, koja je izdržljiva i dugotrajna. Ove gumenice su TUV sertifikovane i materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

  • Tipska montaža: Patosnice se precizno pripijaju uz pod vašeg vozila, bez potrebe za dodatnim modifikacijama. Fiksatori na prednjim dve patosnice dodatno osiguravaju njihovu stabilnost i sprečavaju pomeranje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja.

  • Visok rub: Patosnice imaju visok rub od 12mm, koji štiti enterijer vašeg vozila od prljavštine i vlage. Ovaj visok rub garantuje čist i uredan izgled unutrašnjosti automobila.

Uvezeno iz Češke, ove gumene patosnice su idealan izbor za vaš Pezo Boxer (2002-2006). Ne samo da će vaše vozilo izgledati elegantno i stilizovano, već će i vrednost vašeg automobila biti dodatno unapređena.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Prednosti:

  • Kvalitetan materijal: Izdržljive gume visoke gustine
  • Tipska montaža: Precizno pripijanje uz pod vozila
  • Visok rub: Zaštita enterijera od prljavštine i vlage

NAPOMENA: Auto patosnice su izrađene u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i pružaju superiornu zaštitu i udobnost za vaš automobil. Učinite vožnju ugodnijom i zaštitite podove svog vozila sa ovim kvalitetnim gumama. Kupite gumene patosnice Pezo Boxer (2002-2006) – Zubri 213448 već danas i uživajte u njihovim brojnim prednostima!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja