рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo 508 (2018-) – Zubri 221875

4.680 рсд

SKU: GTC1612 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO 508 (2018-) – ZUBRI 221875

Izuzetan kvalitet i udobnost za vaše vozilo

Pregled proizvoda

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i precizno dizajnirane
  • Dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji
  • Set uključuje dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Dodatno ojačane vozačeve patosnice za produžen vek trajanja
  • Visok rub od 12mm za čistoću enterijera
  • Izrađene od visoko fleksibilne gume visoke gustine
  • TUV sertifikovane i odobrene od strane Evropske Unije

Visok kvalitet bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Pezo 508 (2018-) – Zubri 221875 izuzetnog su kvaliteta, pružajući vam udobnost i zaštitu za vaše vozilo. Ne morate brinuti o neprijatnom mirisu koji se često javlja kod drugih patosnica lošijeg kvaliteta. Naše patosnice su izrađene od visoko fleksibilne gume visoke gustine, što ih čini izdržljivim i lako održavljivim.

Precizan dizajn za savršeno uklapanje

Tipske patosnice su originalne i precizno dizajnirane kako bi savršeno odgovarale Pezo 508 (2018-) modelu vozila. Bez obzira na model i tip automobila koji vozite, naše patosnice će nedvosmisleno odgovarati vašim potrebama. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, osim ako model i tip vozila zahtevaju samo prednje dve patosnice.

Dodatna sigurnost i udobnost

Da bismo vam pružili dodatnu sigurnost prilikom vožnje, vozačeva patosnica je dodatno ojačana. To ne samo što obezbeđuje trajnost patosnice, već pomaže i u sprečavanju pomeranja patosnice tokom vožnje. Sve patosnice imaju fiksatore na prednjim dve patosnice kako bi se osiguralo da ostanu na mestu.

Dostupne u više boja

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) i bež boji, tako da možete odabrati boju koja najbolje odgovara enterijeru vašeg vozila. Bez obzira na boju koju izaberete, sve patosnice će se uklopiti sa stilom vašeg vozila i pružiti mu elegantan izgled.

Jednostavno održavanje

Naše gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje. Samo ih jednostavno operite i osušite, i ponovno će izgledati kao nove. Takođe, zahvaljujući visokom rubu od 12mm, osiguravate da se nečistoće sa patosnica ne prenose na enterijer vašeg vozila.

Garantovana sigurnost i kvalitet

Sve gumene patosnice su TUV sertifikovane i odobrene od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da je svaki materijal korišćen pri proizvodnji patosnica bezbedan i visokog kvaliteta.

Cena za set gumenih patosnica

Navedena cena je za 1 set gumene patosnice, koji uključuje dve prednje i dve zadnje patosnice, osim ako je drugačije navedeno za određeni model i tip vozila.

Pogledajte našu kompletnu ponudu patosnica

Posetite našu prodavnicu i pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica. Pronađite patosnice koje najbolje odgovaraju vašem vozilu i osigurajte udobnost i zaštitu za svoj automobil.

Pogledajte kako izgledaju patosnice nakon postavljanja

Možete pogledati video prikaz kako izgledaju gumene patosnice Pezo 508 (2018-) – Zubri 221875 nakon što su postavljene na određeni model automobila. To će vam pružiti bolji uvid u njihov izgled i kako se uklapaju u enterijer vozila.


Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i udobnost
  • Precizno dizajnirane za savršeno uklapanje
  • Dodatna sigurnost sa ojačanom vozačevom patosnicom

Naručite gumenje patosnice Pezo 508 (2018-) – Zubri 221875 i obezbedite udobnost, zaštitu i stil za vaše vozilo. Ne samo da će ove patosnice savršeno odgovarati vašem vozilu, već će vam pružiti izuzetno iskustvo tokom vožnje. Uverite se sami zašto su ove gumene patosnice pravilan izbor i zakažite svoju kupovinu danas!

Poruči odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja