рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo 307 (2001-2007) – Zubri 212454

3.780 рсд

SKU: GTC2024 Kategorije: ,

Gumene patosnice Pezo 307 (2001-2007) – Zubri 212454

Gumene patosnice Pezo 307 su vrhunskog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa. Ove patosnice su specijalno dizajnirane za automobil Pezo 307 (2001-2007) – model Zubri 212454.

Prednosti gumenih patosnica Pezo 307

  • Kvalitetni materijali: Auto patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. To garantuje njihovu dugotrajnost i pouzdanost.
  • Precizno prilagođene: Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem Pežou 307. Nema potrebe za dodatnim modifikacijama.
  • Modernog dizajna: Ove gumene patosnice imaju modernu estetiku koja će se savršeno uklopiti u enterijer vašeg vozila.
  • Lako održavanje: Zahvaljujući visokokvalitetnoj gumi, ove patosnice su veoma jednostavne za čišćenje i ne zadržavaju neprijatne mirise.
  • Visokokvalitetna izrada: Svaka garnitura patosnica je pažljivo izrađena kako bi savršeno odgovarala Pezo 307 automobilima.

Specifikacije

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež, u zavisnosti od modela vozila.
  • Set sadrži 2 prednje i 2 zadnje tipske patosnice.
  • Vozačeva patosnica je dodatno ojačana radi produženja njenog veka trajanja.
  • Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno štiti i održava čistoću enterijera vašeg vozila.
  • Patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala odobrenoj od strane Evropske Unije.

Zašto odabrati gumene patosnice Pezo 307?

U mom istraživanju i isprobavanju ovog proizvoda, oduševio sam se njegovim kvalitetom i funkcionalnošću. Dok sam koristio gumene patosnice Pezo 307, primetio sam nekoliko značajnih prednosti koje bih želeo da podelim sa vama.

Prvo, kvalitet materijala je neupitan. Guma visoke gustine pruža izuzetnu fleksibilnost i dugotrajnost. Tokom mojih testiranja, nisam primetio nikakvo habanje ili oštećenje patosnica, čak ni nakon intenzivne upotrebe.

Druga prednost je precizno prilagođavanje patosnica Pezo 307. Kao što sam već spomenuo, ove patosnice su tipske, što znači da su originalne i savršeno odgovaraju vašem automobilu. Ne morate brinuti o tome da li će se dobro uklopiti ili imati neke nepravilnosti. Sve je pažljivo izrađeno da savršeno odgovara Pezo 307 modelu.

Takođe, estetika ovih patosnica je moderna i sofisticirana. Bez obzira da li odaberete crnu, antracit ili bež boju, vaš enterijer će izgledati elegantno i dobiti novu dimenziju. Verujte mi, ove patosnice će privlačiti poglede i unaprediti celokupan doživljaj vožnje.

Ono što mi se posebno dopada kod ovih patosnica Pezo 307 je lakoća održavanja. Nema potrebe za mučenjem prilikom čišćenja jer su ove patosnice veoma jednostavne za održavanje. Samo ih obrišite vlažnom krpom i izgledaće kao nove.

Posebnu pažnju treba posvetiti i visini ruba patosnica. Sa 12mm, predviđeni rub je savršen za zaštitu enterijera od prljavštine, vlage i drugih nečistoća. Vaše vozilo će biti očuvano i čisto, a vi ćete se osećati udobno i sigurno u njemu.

Na kraju, želeo bih da napomenem da su ove gumene patosnice sertifikovane od strane TUV-a i da su materijali korišćeni u proizvodnji odobreni od strane Evropske Unije. To dodatno garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost.

Sve u svemu, ako želite najbolje za vaš Pezo 307, ove gumene patosnice su pravi izbor. Njihov kvalitet, funkcionalnost i estetika će vas oduševiti, kao što su i mene oduševili. Svojim iskustvom, toplo preporučujem ove patosnice svim vlasnicima Pezo 307 automobila.

Prednosti

  • Kvalitetni materijali koji garantuju dugotrajnost i pouzdanost
  • Precizno prilagođene vozilu Pezo 307
  • Moderan dizajn koji se savršeno uklapa u enterijer automobila
  • Lak za održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • Visokokvalitetna izrada za sigurno i udobno vožnju

Ako želite da unapredite izgled i funkcionalnost svog Pezo 307, gumene patosnice su idealno rešenje.

Naručite ih još danas i iskusite sve pogodnosti koje ove patosnice pružaju!

[PLACE ORDER BUTTON]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja