рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo 301 (2012-) – Zubri 219284

3.780 рсд

SKU: GTC1649 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO 301 (2012-) – ZUBRI 219284

GUMENE PATOSNICE PEZO 301 (2012-) – ZUBRI 219284

Kvalitetne i praktične gumene patosnice za Pezo 301

U potrazi ste za savršenom zaštitom za vaš Pezo 301? Ne tražite dalje! Gumene patosnice Pezo 301 (2012-) – Zubri 219284 su izuzetno kvalitetne i pružaju potrebnu zaštitu vašem vozilu. Sa ovim proizvodom, ne samo da ćete očuvati unutrašnjost vašeg vozila, već ćete i dodati elegantan i moderan izgled.

Kvalitetne i originalne gumene patosnice

Auto patosnice su izrađene od visoko kvalitetne gume bez neprijatnih mirisa. Svaka gumena patosnica je tipska, originalna i pruža savršeno prilagođenu zaštitu za vaš Pezo 301. Bez obzira na model i tip vozila, gumene patosnice se nedvosmisleno uklapaju i obezbeđuju potrebnu zaštitu za unutrašnjost vašeg vozila.

Stilski i precizno dizajnirane

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, dok pojedini modeli mogu sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to, svaka garnitura gumenih patosnica je modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Dodatno, prednje dve patosnice imaju fiksatore koji obezbeđuju dodatnu čvrstoću i sprečavaju njihovo pomeranje. Važno je napomenuti da su fiksatore fabrički predvideli samo pojedini modeli.

Izdržljive i jednostavne za održavanje

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Sa visinom od 12mm, rub patosnice obezbeđuje čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatan miris, za razliku od patosnica lošijeg kvaliteta. Proizvedene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali koji se koriste pri proizvodnji su bezbedni i odobreni od strane Evropske Unije.

Prednosti gumenih patosnica Pezo 301 (2012-) – Zubri 219284:

  • Kvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne patosnice koje savršeno odgovaraju vozilu
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za dodatnu čvrstoću
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja
  • Visina ruba patosnice od 12mm obezbeđuje čistoću enterijera
  • Jednostavne za održavanje i izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine
  • TUV sertifikacija i bezbedni materijali odobreni od strane Evropske Unije

Zaštitite unutrašnjost svog Pezo 301 sa ovim kvalitetnim gumenim patosnicama. Njihova praktičnost i stil će vam pružiti izuzetno iskustvo prilikom vožnje. Uverite se sami i obezbedite svoj set gumenih patosnica Pezo 301 (2012-) – Zubri 219284 već danas!

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Prednosti:

  • Kvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne patosnice koje savršeno odgovaraju vozilu
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za dodatnu čvrstoću
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja