рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Movano (2010-) – Zubri 217174

3.780 рсд

SKU: GTC2163 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL MOVANO (2010-) – Zubri 217174

Gumene patosnice Opel Movano (2010-) – Zubri 217174
Gumene patosnice za vaš Opel Movano (2010-) su izuzetnog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa. One su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Ove patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Karakteristike gumenih patosnica Opel Movano (2010-) – Zubri 217174

  • Set gumenih patosnica uključuje dve prednje i dve zadnje tipske patosnice.
  • Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje.
  • Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi joj se produžio vek trajanja.
  • Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i savršeno odgovaraju vašem vozilu.
  • Rub patosnice ima visinu od 12mm, osiguravajući čistoću enterijera vašeg vozila.

Prednosti korišćenja gumenih patosnica Opel Movano (2010-) – Zubri 217174

1. Savršeno se uklapaju i štite vaše vozilo

Gumene patosnice su tipske i proizvedene su tačno prema specifikacijama modela Opel Movano (2010-). To znači da će se savršeno uklopiti u prostor za noge vašeg vozila i pružiti pouzdanu zaštitu od prljavštine, vlage i habanja. Bez obzira na to da li putujete po gradu ili na dugim putovanjima, ove patosnice će štititi enterijer vašeg vozila od habanja i olakšati čišćenje.

2. Izuzetno kvalitetne i dugotrajne

Gumene patosnice Opel Movano (2010-) – Zubri 217174 su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine. Ovo garantuje njihovu dugotrajnost i fleksibilnost. Dodatno, ove patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne za upotrebu i da neće štetiti vama niti vašem vozilu.

3. Jednostavno održavanje

Patosnice su veoma lake za održavanje. Napravljene od visokokvalitetne gume, ne emituju neprijatne mirise kao neke druge patosnice lošijeg kvaliteta. Rub patosnica visine 12mm dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila, sprečavajući prljavštinu i vlagu da dospe do poda automobila. Kada se patosnice zaprljaju, jednostavno ih možete obrisati vlažnom krpom ili isprati vodom. Na taj način ćete zadržati čist i uredan enterijer vašeg vozila.

Zaključak

Gumene patosnice Opel Movano (2010-) – Zubri 217174 su izuzetan dodatak za vaš Opel Movano (2010-). Kvalitetne su, precizno se uklapaju u vaše vozilo i pružaju pouzdanu zaštitu od prljavštine i habanja. Njihov savremen dizajn će unaprediti izgled enterijera vašeg automobila, dok će visokokvalitetna guma obezbediti dugotrajnost i jednostavno održavanje.

Prednosti:

  • Visokokvalitetne gume visoke gustine
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Jednostavno održavanje

**Naručite gumene patosnice Opel Movano (2010-) – Zubri 217174 danas i uživajte u zaštiti i udobnosti vašeg vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja