рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Corsa D (2006-2014) 5 delova – Zubri 217448

4.320 рсд

SKU: GTC1392 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL CORSA D (2006-2014) 5 DELOVA – ZUBRI 217448

Auto patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice su neophodan dodatak za vaš Opel Corsa D (2006-2014)! Ove patosnice se ističu svojim izuzetnim kvalitetom i vrhunskim dizajnom. Bez obzira da li vam je potrebna zaštitu od prljavštine, prašine ili vlage, ove patosnice su idealno rešenje. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Moderni dizajn i precizne dimenzije

Auto patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na boju, ove patosnice će se savršeno uklopiti u vaš enterijer. Ono što je posebno važno, patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije.

Visokokvalitetni materijali i bezbednost

Zaštita i detaljna briga o vašem vozilu su prioritet. Zato su gumene patosnice proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Izrađene su od materijala koji ne ostavlja neprijatan miris, za razliku od patosnica lošijeg kvaliteta. Takođe, ove auto patosnice poseduju TUV sertifikat, što garantuje njihovu bezbednost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena za set gumene patosnice i zemlja uvoza

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica, koji se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice.

Zemlja uvoza za ovaj proizvod je Češka.

Zaštitite unutrašnjost vašeg Opel Corsa D (2006-2014) sa stilom

Ukoliko želite da zaštitite enterijer vašeg Opel Corsa D (2006-2014) automobila na efikasan i moderan način, gumene patosnice su obavezna investicija. Njihov vrhunski kvalitet i tipski dizajn će pružiti besprekornu zaštitu vašem vozilu. Ne samo da će ove patosnice štititi vaš automobil, već će dodati i poseban estetski dodir. Uvek se trudimo da vam ponudimo samo najbolje proizvode za vaš automobil, a ove gumene patosnice su definitivno jedan od njih.

PREDNOSTI:

  • Visokokvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Fiksatore na prednjim patosnicama za dodatnu stabilnost

Za kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica, posetite našu prodavnicu “OXO MARKET”.

Učinite vašu vožnju udobnijom i sigurnijom uz gumene patosnice za vaš Opel Corsa D (2006-2014)! Nabavite ih već danas i osetite razliku!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja