рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Astra J (2009-2015) – Zubri 299284

3.780 рсд

SKU: GTC2000 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL ASTRA J (2009-2015) – Zubri 299284

Opis proizvoda

Gumene patosnice za Opel Astru J (2009-2015) marke Zubri 299284 su vrhunskog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa. One su tipične, originalne i direktno odgovaraju za vaš automobil.

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, iako u nekim slučajevima set može sadržavati samo prednje dve patosnice.

Gumeni patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice, čime se dodatno učvršćuju i sprečava njihovo pomeranje. Fiksatori su prisutni samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja. Nema potrebe za dodatnim modifikacijama. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara vašem automobilu.

Visina ruba patosnice iznosi 12mm, što osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su lako održavajuće i nemaju neprijatan miris gume, za razliku od patosnica lošijeg kvaliteta. Izrađene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su sertifikovane od strane TUV i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) koju odobrava Evropska Unija.

Cena navedena ovde je za jedan set gumenih patosnica.

Zemlja u kojoj su patosnice uvežene je Češka.

Pogledajte našu široku ponudu guminih i tepih patosnica.

Prednosti

  • Visok kvalitet: Patosnice su izuzetno kvalitetne, što garantuje trajnost i dugotrajnu zaštitu vašeg automobila.
  • Precizno pristajanje: Svaka jastučnica je pažljivo dizajnirana da se savršeno uklopi u vašu Opel Astru J, obezbeđujući optimalnu pokrivenost i zaštitu.
  • Lako održavanje: Zahvaljujući materijalu i dizajnu, ove patosnice su veoma lake za čišćenje i održavanje.

NAPOMENA: Ova patosnica je specifično dizajnirana za Opel Astra J (2009-2015), marke Zubri 299284. Molimo vas da prvo proverite odgovara li ovaj model vašem automobilu kako biste bili sigurni da dobijate odgovarajući proizvod.


[button color=”orange” size=”big” link=”/kupi/gumene-patosnice-opel-astra-j-2009-2015-zubri-299284”]Kupi sada i zaštiti svoj automobil![/button]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja