рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Nissan Primastar (2001-2014) 3. red – Frogum 546177

2.880 рсд

SKU: GTC1430 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE NISSAN PRIMASTAR (2001-2014) 3. RED – FROGUM 546177

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice su važan dodatak vašem automobilu. One štite podove od prljanja, ogrebotina i trošenja. Uz Gumene patosnice Nissan Primastar (2001-2014) 3. red – Frogum 546177, možete biti sigurni da ćete imati patosnice vrhunskog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa.

Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Samim tim, možete biti sigurni da će patosnice savršeno odgovarati vašem Nissan Primastaru (2001-2014).

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Patosnice su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Međutim, u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to koje patosnice vam trebaju, možete biti sigurni da će njihov dizajn biti modernog i da će imati precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatno učvršćene radi sprečavanja pomeranja

Gumene patosnice Nissan Primastar (2001-2014) 3. red – Frogum 546177 poseduju fiksatore na prednjim dvema patosnicama kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatore imaju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Tako ćete biti sigurni da će patosnice ostati na mestu čak i tokom vožnje.

Povećana izdržljivost za dugotrajnu upotrebu

Važno je da patosnice budu izdržljive i da dugo mogu izdržati svakodnevnu upotrebu. Zato je vozačeva patosnica dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Možete biti sigurni da će ove gumene patosnice Nissan Primastar (2001-2014) 3. red – Frogum 546177 biti sa vama dugi vremenski period.

Visina ruba od 12mm za maksimalnu čistoću enterijera

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Sa ovim gumnenim patosnicama, ne morate brinuti o prljavštini ili tečnostima koje bi mogle oštetiti podove vašeg vozila. Uz visok rub patosnica, možete biti sigurni da će vaš automobil ostati čist i besprekoran.

Lako održavanje i bez neprijatnih mirisa

Gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje. Samo jednostavno obrišite ih ili isperite vodom i biće kao nove. Takođe, ove patosnice nemaju neprijatne mirise gume koje možete osetiti kod patosnica lošijeg kvaliteta. Možete biti sigurni da ćete imati prijatno iskustvo i miris u vašem automobilu.

TUV sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice Nissan Primastar (2001-2014) 3. red – Frogum 546177 su TUV sertifikovane, što znači da su prošle rigorozna ispitivanja kvaliteta i bezbednosti. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne za vas i vaše vozilo.

Specifikacije:

  • Model: Nissan Primastar (2001-2014)
  • Broj patosnica: 4 (2 prednje, 2 zadnje)
  • Boja: Crna
  • Tip: Gumene patosnice
  • Visina ruba: 12mm

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem vozilu
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija
  • Dodatno učvršćene radi sprečavanja pomeranja
  • Povećana izdržljivost za dugotrajnu upotrebu
  • Visina ruba od 12mm za maksimalnu čistoću enterijera
  • Lako održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane i bezbedne

Ne propustite priliku da zaštitite i uljepšate enterijer svog vozila uz Gumene patosnice Nissan Primastar (2001-2014) 3. red – Frogum 546177. Dodajte ovaj kvalitetan dodatak vašem Nissan Primastaru za dodatnu udobnost i zaštitu. Kliknite na dugme ispod i naručite svoj set gumenih patosnica već danas!

[]

Napomena: Ova tekstualna prezentacija sadrži opise i prednosti proizvoda i nije namijenjena kao članak ili recenzija. Sve informacije odnose se isključivo na proizvod koji je dostupan na OXO MARKET platformi.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja