рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Nissan NV 400 (2011-) – Zubri 217174

3.780 рсд

SKU: GTC1602 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE NISSAN NV 400 (2011-) – ZUBRI 217174

Gumene patosnice za vaš Nissan NV 400 – Napravljene po meri

Auto patosnice su neophodne za očuvanje unutrašnjosti vašeg vozila. Kada je u pitanju Nissan NV 400, Zubri 217174 ima pravu rešenje za vas. Ove gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta i pružaju potrebnu zaštitu bez neprijatnih mirisa.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju Nissan NV 400

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za Nissan NV 400. Zahvaljujući preciznim dimenzijama, ove patosnice će se idealno uklopiti u vaš automobil. U kompletu se dobijaju dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, ali u nekim slučajevima, zavisno od modela i tipa vozila, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Moderan dizajn i sigurnosni detalji

Auto patosnice Zubri 217174 imaju modernog dizajna, ali pružaju i maksimalnu sigurnost. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u skladu sa modelom i tipom vozila. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana, što produžava vek trajanja patosnica. Patosnice su opremljene fikserima na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Samo patosnice koje to fabrički predviđaju poseduju fiksere.

Visok kvalitet materijala, lako održavanje i bezbednost

Zubri 217174 Nissan NV 400 patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Ove gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi korišćeni materijali su na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Ručni rad garantuje izvanredan kvalitet.

Rub patosnice ima visinu od 12 mm kako bi se dodatno obezbedila čistoća unutrašnjosti vašeg vozila. Ove patosnice su veoma lake za održavanje i neće ispuštati neprijatne mirise gume kao druge patosnice lošijeg kvaliteta.

Iskusite kvalitetne gumene patosnice za Nissan NV 400

Uživajte u vožnji sa Zubri 217174 gumene patosnice za Nissan NV 400. Njihov moderni dizajn i izvanredne karakteristike čine ih pravim izborom za vaš automobil. Izdržljivost i funkcionalnost ovih patosnica su neupitne.

Uživajte u svakom trenutku provedenom u vašem Nissan NV 400 uz ove izvanredne gumene patosnice.


Prednosti:

  • Izuzetno kvalitetne i trajne gumene patosnice
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Precizno prilagođene Nissan NV 400 vozilima
  • Modernog dizajna
  • Sigurno fiksirane na podlogu
  • Visokokvalitetni materijali odobrene Evropske unije
  • Lake za održavanje
  • Dodatan visok rub za čist enterijer
  • Praktične i funkcionalne

Koristite Zubri 217174 gumene patosnice za Nissan NV 400 i osećajte se udobno u svakoj vožnji!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja