рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W210 E Klasa (1995-2001) – Zubri 252489

3.780 рсд

SKU: GTC1978 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES W210 E KLASA (1995-2001) – ZUBRI 252489

Prednosti

  • Kvalitetne gume bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Fiksatore na prednjim patosnicama za dodatnu sigurnost i sprečavanje pomeranja

Gumene patosnice Mercedes W210 E Klasa (1995-2001) – Zubri 252489 su samo jedan od mnogobrojnih proizvoda koji čine našu široku ponudu gumenih i tepih patosnica. Ove gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta i pružaju vrhunsku zaštitu i stil vašem vozilu.

Nudimo vam auto patosnice koje su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za mercedes W210 E Klasa (1995-2001). Bez obzira na model i tip vašeg vozila, mi imamo patosnice koje savršeno odgovaraju. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, dok u nekim modelima možete dobiti i set koji sadrži samo prednje dve patosnice.

Naše gumene patosnice dolaze u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Svaka garnitura patosnica je modernog dizajna, preciznih dimenzija i odgovara vašem vozilu kao salivena.

Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji pomažu u njihovom učvršćivanju i sprečavanju pomeranja. Ova dodatna sigurnost je prisutna samo kod patosnica gde je to fabrički predviđeno. Dobijate visokokvalitetne patosnice koje će trajati dugo vremena, bez potrebe za bilo kakvim dodatnim modifikacijama. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja.

Jedan od najvećih aduta naših gumenih patosnica je visina ruba od 12mm, što omogućava da se vaš automobil održava čistim iznutra. Sve prašina, blato ili voda ostaju na patosnicama, umesto da uprljaju unutrašnjost vašeg ljubimca na četiri točka.

Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju miris gume kakav imaju neke jeftinije varijante na tržištu. Napravljene su od kvalitetne gume visoke gustine, fleksibilne i u potpunosti bezbedne za upotrebu. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji naših patosnica su TUV sertifikovani i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Za cenu koju vidite, dobijate kompletan set gumenih patosnica za vaš automobil. Cena je za 1 set, tako da ne morate da brinete o skrivenim troškovima. Mi smo direktan uvoznik patosnica iz Češke, garantujući vam da dobijate vrhunski proizvod po najpovoljnijoj ceni na tržištu.

Pobrinite se za čistoću i zaštitu vašeg automobila uz gumene patosnice Mercedes W210 E Klasa (1995-2001) – Zubri 252489. Ove patosnice će vam pružiti maksimalnu udobnost i jednostavnost održavanja. Ne morate više brinuti o prljavštini u vašem automobilu, jer su naše gumene patosnice tu da preuzmu svu tu odgovornost.

Ne gubite vreme, pogledajte ostatak naše ponude gumenih i tepih patosnica i pronađite sve što vam je potrebno za vaš automobil. Vaše vozilo zaslužuje najbolje, a mi smo tu da to obezbedimo.

Prednosti

  • Kvalitetne gume bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Fiksatore na prednjim patosnicama za dodatnu sigurnost i sprečavanje pomeranja

Akcija traje ograničeno vreme! Kupite gumene patosnice Mercedes W210 E Klasa (1995-2001) – Zubri 252489 i rešite se brige o prljavštini u vašem automobilu. Ne propustite priliku da obezbedite najbolju zaštitu za vaš automobil.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja