рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W206 C Klasa Hybrid (2021-) – Zubri 222924

4.680 рсд

SKU: GTC1110 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES W206 C KLASA HYBRID (2021-) – ZUBRI 222924

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Set gumene patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Ovaj set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, osim ako je u pitanju određeni model koji zahteva samo prednje dve patosnice.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija.

Gumene patosnice za Mercedes W206 C Klasu Hybrid su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Patosnice su proizvedene tako da se lako postavljaju i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije.

Optimalna zaštita i sprečavanje pomeranja.

Svaka garnitura patosnica je izuzetno kvalitetna i pruža optimalnu zaštitu za unutrašnjost vašeg vozila. Posebna pažnja je posvećena vozačevom delu patosnica, koji je dodatno ojačan kako bi se produžio vek trajanja patosnica. Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji sprečavaju pomeranje i dodatno učvršćuju patosnice na podu vozila.

Visoka čistoća enterijera.

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Sve nečistoće, prašina i blato će biti zadržani na patosnicama, čime se očuva izgled i čistoća vašeg vozila.

Izuzetno lako održavanje.

Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i neće imati neprijatan miris gume kao neke patosnice lošijeg kvaliteta. Takođe, gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.

Certifikovane i bezbedne.

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena i poreklo proizvoda.

Navedena cena je za 1 set gumene patosnice. Proizvod je uvezen iz Češke.

Prednosti:

  • Vrhunski kvalitet bez neprijatnih mirisa.
  • Lako postavljanje i prilagođavanje vašem vozilu.
  • Precizne dimenzije i modern dizajn.
  • Optimalna zaštita unutrašnjosti vozila.
  • Fiksatori koji sprečavaju pomeranje.
  • Visoki rub za čišći enterijer.
  • Izuzetno lako održavanje.
  • TUV sertifikovane i bezbedne.

Uverite se i sami u kvalitet ovih gumnih patosnica i zaštitite unutrašnjost svog vozila. Narudžbina je jednostavna i brza. Dobrodošli na OXO MARKET!

Place your order now and protect your vehicle's interior!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja