рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes S213 E Klasa Karavan (2017-) – Zubri 221306

4.680 рсд

SKU: GTC1249 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES S213 E KLASA KARAVAN (2017-) – ZUBRI 221306

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice koje vam predstavljamo su vrhunskog kvaliteta, sa izuzetnim performansama. Njihova visokokvalitetna izrada osigurava da ćete uživati u njima dugi niz godina, bez brige o neprijatnim mirisima koji često prate jeftinije patosnice.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem automobilu

Sve gumene patosnice koje vam nudimo su tipske, što znači da su originalne i da jednostavno odgovaraju vašem modelu automobila. Bez ikakve dileme možete biti sigurni da će se ove patosnice savršeno uklopiti u enterijer vašeg vozila.

Dostupne u različitim bojama

Naš set gumene patosnice dolazi u elegantnoj crnoj boji, antracit (tamno-sive) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Na taj način imate mogućnost da odaberete boju koja najbolje odgovara vašem stilu i ukusu.

Kvalitetan dizajn i precizne dimenzije

Naše gumene auto patosnice se ističu modernim dizajnom i preciznim dimenzijama. Upravo zahvaljujući tome, ove patosnice će savršeno odgovarati vašem tipu vozila.

Dodatno ojačane vozačeve patosnice za veću izdržljivost

Posebno smo se potrudili da vozačeva patosnica bude dodatno ojačana, kako bismo produžili njen vek trajanja. Možete biti sigurni da će ova patosnica izdržati čak i najintenzivniju upotrebu.

Lako održavanje i bezbednost

Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise gume kao što to često biva kod jeftinijih alternativa. Proizvodimo ih od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, važno je napomenuti da su ove patosnice TUV sertifikovane i da su svi materijali koje koristimo u proizvodnji na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Univerzalna cena za kompletan set

Navedena cena odnosi se na set gumenih patosnica koji uključuje dve prednje i dve zadnje patosnice. Vašeg automobila u zavisnosti od modela i tipa, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Važno je da znate da se zaista isplati investirati u ovaj set, jer ćete dobiti visokokvalitetne patosnice po povoljnoj ceni.

Proizvedeno u Češkoj

Gumene patosnice Mercedes S213 E Klasa Karavan (2017-) proizvedene su u Češkoj, zemlji poznatoj po svojoj preciznoj izradi automobilskih delova i dodataka.

Pogledajte našu kompletnu ponudu

Pored ovog seta gumene patosnice, imamo širok izbor gumenih i tepih patosnica. Sve naše patosnice su visokog kvaliteta i sa preciznom izradom. Uverite se sami u našu ponudu i pronađite patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.


Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem automobilu
  • Dodatno ojačane vozačeve patosnice za veću izdržljivost

Uzmite svoj set gumenih patosnica Mercedes S213 E Klasa Karavan (2017-) – Zubri 221306 i unapredite enterijer svog automobila!

(NOTE: This product description is created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja