рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes A238 E Klasa Coupe (2017-) – Zubri 221307

4.680 рсд

SKU: GTC1725 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES A238 E KLASA COUPE (2017-) – ZUBRI 221307

Gumene patosnice za Mercedes A238 E Klasa Coupe (2017-) su pravi izbor za sve koji žele izuzetan kvalitet i funkcionalnost. Ove patosnice su posebno dizajnirane da odgovaraju perfektno vašem vozilu i pruže odličnu zaštitu.

Izuzetan Kvalitet i Funkcionalnost

Naše gumene patosnice za Mercedes A238 E Klasa Coupe (2017-) su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine. To znači da su izuzetno fleksibilne i prilagodljive, pa će se savršeno uklopiti u unutrašnjost vašeg vozila. Ove patosnice su TUV sertifikovane, tako da možete biti sigurni u njihovu pouzdanost.

Tipske, Originalne i Precizne Dimenzije

Sve gumene patosnice su tipske i originalne, što znači da će savršeno odgovarati vašem Mercedes A238 E Klasa Coupe (2017-). Nećete imati nikakve probleme sa njihovim postavljanjem, jer su dizajnirane da se lako postave i učvrste. Patosnice dolaze u setu sa dve prednje i dve zadnje patosnice, pružajući potpunu zaštitu celokupnom unutrašnjosti vozila.

Dodatna Ojačanja i Fiksatori

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Takođe, prednje dve patosnice imaju fiksatore koji ih dodatno učvršćuju i sprečavaju njihovo pomeranje. Ovi fiksatori su integrisani u patosnice i omogućavaju sigurno i stabilno prianjanje.

Visina Ruba od 12mm za Dodatnu Čistoću

Rub gumenih patosnica ima visinu od 12mm, što osigurava da će sav prljavštinu, blato i tečnosti ostati na patosnicama, a neće dospevati na pod vozila. Ovo će sačuvati unutrašnjost vašeg Mercedesa A238 E Klasa Coupe (2017-) čistom i urednom.

Lako Održavanje i Bez Neprijatnih Mirisa

Naše gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje, jer se lako peru vodom i sapunom. Takođe, nećete imati problem sa neprijatnim mirisima, zahvaljujući visokokvalitetnoj gumi koja se koristi pri njihovoj proizvodnji. Za razliku od jeftinijih patosnica, naše patosnice neće ispuštati neprijatan miris gume u unutrašnjost vozila.

Cena za Set Gumenih Patosnica

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica, što znači da dobijate četiri patosnice – dve prednje i dve zadnje. Uz ovaj set, dobićete potpunu zaštitu i udobnost za vaš Mercedes A238 E Klasa Coupe (2017-).

Zaključak

Gumene patosnice Mercedes A238 E Klasa Coupe (2017-) su neophodan dodatak za svakog vlasnika ovog vozila. Njihov izuzetan kvalitet, funkcionalnost i precizno prilagođavanje čine ih idealnim izborom. Postavite ove patosnice u vaše vozilo i uživajte u čistoći i udobnosti koje pružaju.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet gume visoke gustine
  • Tipske i originalne patosnice sa preciznim dimenzijama
  • Dodatna ojačanja i fiksatori za stabilnost
  • Visina ruba od 12mm za čistu unutrašnjost
  • Lako održavanje i bez mirisa
  • Set od četiri patosnice
  • Savršeno odgovara vašem Mercedesu A238 E Klasa Coupe (2017-)

PORUČITE SVOJ SET GUMENIH PATOSNICA ZA MERCEDES A238 E KLASA COUPE (2017-) DANAS I UŽIVAJTE U VRHUNSKOJ ZAŠTITI I KVALITETU!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja