рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Hyundai i30 Wagon (2017-) – Zubri 221235

3.780 рсд

SKU: GTC1776 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HYUNDAI I30 WAGON (2017-) – Zubri 221235

Auto patosnice izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Uvođenje proizvoda

Gumene patosnice su neophodan dodatak za vaš Hyundai i30 Wagon. One su napravljene od visokokvalitetne gume visoke gustine, bez neprijatnih mirisa koji se javljaju kod nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Ove patosnice su moderne, precizno izrađene i savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Specifikacije

  • Boja: crna, antracit (tamno-siva) ili bež, zavisno od modela i tipa vozila
  • Set sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela, može biti samo prednji par)
  • Prednje dve patosnice imaju fiksatore za veću stabilnost
  • Vozačeva patosnica je dodatno ojačana za duži vek trajanja
  • Visina ruba patosnica: 12mm
  • Materijal: kvalitetna guma visoke gustine
  • TUV sertifikat, materijali su odobreni od strane Evropske Unije
  • Cena je za 1 set gumenih patosnica

Opis proizvoda

Gumene patosnice Zubri 221235 su napravljene posebno za Hyundai i30 Wagon (2017-). Uklapaju se savršeno u enterijer vašeg vozila i pružaju izuzetnu zaštitu od prljavštine, vlage i habanja. Ove patosnice su tipske, originalne i bez ikakve sumnje odgovaraju za vaš Hyundai i30 Wagon.

Set patosnica sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice, ali u zavisnosti od modela i tipa automobila, može sadržati samo prednje dve patosnice. Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje. Vaša sigurnost i udobnost su na prvom mestu.

Patosnice imaju visinu ruba od 12mm, što osigurava da vaše vozilo ostane čisto i da se prljavština ne preliva na tepihe. Njihova fleksibilnost omogućava lako održavanje i čišćenje. Jednostavno ih uklonite, operite i vratite na svoje mesto.

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne testove. Materijali korišćeni za njihovu proizvodnju nalaze se na bezbednosnoj listi materijala odobrenoj od strane Evropske Unije. Vaša sigurnost je zagarantovana.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet: Gumene patosnice izrađene su od kvalitetne gume visoke gustine koja obezbeđuje dugotrajnu upotrebu i efikasnu zaštitu vašeg vozila.
  • Precizno izrađene: Tipski dizajn gumenih patosnica omogućava savršeno prilagođavanje vašem Hyundai i30 Wagon (2017-), čime se obezbeđuje maksimalna pokrivenost i zaštita.
  • Lako održavanje: Gumene patosnice su izuzetno lake za čišćenje. Samo ih uklonite iz vozila, operite i vratite na svoje mesto. Ne morate brinuti o neprijatnim mirisima ili teškom održavanju.

Zaključak

Gumene patosnice Zubri 221235 su savršen dodatak za vaš Hyundai i30 Wagon (2017-). One pružaju izuzetnu zaštitu i estetski doprinos vašem vozilu. Precizno izrađene i lako održavane, ove patosnice pružaju dugotrajnu upotrebu i udobnost.

Ne čekajte da vaš automobil izgubi vrednost zbog oštećenih tepiha. Nabavite gumene patosnice Zubri 221235 i obezbedite maksimalnu zaštitu za vaš Hyundai i30 Wagon.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet gume visoke gustine
  • Precizan tipski dizajn za savršeno prilagođavanje vašem vozilu
  • Lako održavanje
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja