рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Hyundai Elantra (2011-2015) – Zubri 217715

3.780 рсд

SKU: GTC1773 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HYUNDAI ELANTRA (2011-2015) – Zubri 217715

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Specifikacija

  • Tipske gumene patosnice za Hyundai Elantru (2011-2015) – Zubri 217715
  • Boje: crna, antracit (tamno-siva) ili bež, u zavisnosti od modela i tipa vozila
  • Set sadrži:
  • Dve prednje tipske patosnice
  • Dve zadnje tipske patosnice (u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice)
  • Fiksatori na prednje dve patosnice za učvršćivanje i sprečavanje pomeranja (fiksatori se nalaze samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno)
  • Fiksatori na vozačevoj patosnici dodatno ojačani radi produženja veka trajanja patosnice
  • Visina ruba patosnice: 12mm
  • Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine
  • TUV sertifikovane
  • Materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije

Opis

U potrazi ste za gumene patosnice vrhunskog kvaliteta koje savršeno odgovaraju vašem Hyundai Elantra automobilu? Ne tražite dalje! Gumene patosnice Hyundai Elantra (2011-2015) – Zubri 217715 su pravo rešenje za vas.

Ove tipske gumene patosnice su dizajnirane tako da se savršeno uklope u enterijer vašeg vozila, pružajući mu zaštitu i estetski dojam. Sa njima, ne morate brinuti o prljanju ili oštećenju originalne podne obloge.

Jedna od prvih stvari koje će vam zapasti za oko je njihov moderni dizajn. Sa preciznim dimenzijama i bojama koje odgovaraju vašem modelu i tipu vozila, ove patosnice će vaš automobil učiniti još elegantnijim i sofisticiranijim.

Ali ne samo da su lepe, već su i izuzetno praktične. Zahvaljujući visini od 12mm, rub patosnice obezbeđuje da prljavština i tečnosti ostanu na patosnici, umesto da se razlivaju po enterijeru vašeg vozila. To znači da će vaš automobil izgledati čisto i dobro očuvano.

Takođe, ove gumene patosnice su vrlo jednostavne za održavanje. Samo ih obrišite vlažnom krpom i izgledaće kao nove. Nema neprijatnih mirisa koji se mogu javiti kod patosnica lošijeg kvaliteta. Uz to, izrađene su od visokokvalitetne gume visoke gustine, koja je fleksibilna i izdržljiva.

Sigurnost je takođe važna, a sa ovim gumem patosnicama nećete imati brige. One su TUV sertifikovane, što znači da su prošle rigorozna testiranja i zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta i bezbednosti.

Ove patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Dakle, ne morate brinuti da će se ne prilegati ili pomerati tokom vožnje. Fiksatori na prednjim patosnicama dodatno obezbeđuju stabilnost i sprečavaju njihovo pomeranje.

Ujedno, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Nema potrebe za dodatnim modifikacijama, jer svaka garnitura patosnica savršeno odgovara vašem vozilu.

Gumene patosnice Hyundai Elantra (2011-2015) – Zubri 217715 su proizvod sa Češke i zaista su pouzdane i kvalitetne. Cena koju plaćate je za jedan set gumenih patosnica, koji uključuje dve prednje i dve zadnje patosnice.

Zaokružite izgled svog vozila i pružite mu vrhunsku zaštitu uz gumene patosnice Hyundai Elantra (2011-2015) – Zubri 217715. Odaberite boju koja najbolje odgovara vašem stilu i budite sigurni da ste napravili odličan izbor.

Prednosti:
– Vrhunski kvalitet bez neprijatnih mirisa
– Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
– Modernog dizajna i preciznih dimenzija

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja