рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Honda Jazz Crosstar Hybrid (2020-) – Zubri 222414

3.780 рсд

SKU: GTC1162 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HONDA JAZZ CROSSTAR HYBRID (2020-) – ZUBRI 222414

Izuzetnog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su odličnog kvaliteta i pružaju neverovatnu zaštitu za vaš Honda Jazz Crosstar Hybrid (2020-). One su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni model automobila za koji su proizvedene. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Auto patosnice su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Patosnice poseduju fiksatore na prednjim dvepatosnicama kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore imaju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnica. Patosnice ne zahtevaju dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Visokokvalitetne gumene patosnice za vaš enterijer

Rub patosnice je visokih 12 mm, što dodatno osigurava od čišćenja enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatan miris gume, koji se može javiti kod patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Model: Honda Jazz Crosstar Hybrid (2020-)
  • Boja: Crna, antracit (tamno siva), bež
  • Set se sastoji od: 2 prednje patosnice, 2 zadnje patosnice
  • Dodatne karakteristike: Fikseri na prednjim dvepatosnicama, ojačanje na vozačevim patosnicama
  • Visina ruba patosnice: 12 mm
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Sertifikat: TUV sertifikat

Prednosti:

  • Odlična zaštita protiv prljanja: Auto patosnice pružaju potpunu zaštitu vašeg automobilskog enterijera od blata, prašine i ostalih nečistoća. Održavajte unutrašnjost vašeg vozila čistom i urednom uz pomoć ovih gumih patosnica.

  • Tipske i originalne: Gumene patosnice su pravljene tačno za Honda Jazz Crosstar Hybrid (2020-) i savršeno se uklapaju u podnu površinu vozila. Nema potrebe za modifikacijama ili dodatnim prilagođavanjem.

  • Jednostavno održavanje: Ove patosnice su veoma lake za čišćenje. Samo ih prebrišite vlažnom krpom ili ih izvucite iz automobila i operite ih vodom. Bez napora održavajte vaš automobil čistim i svežim.

Poručite gumene patosnice za vaš Honda Jazz Crosstar Hybrid (2020-) danas!

Ukoliko želite da zaštitite unutrašnjost svog vozila na najbolji mogući način, gumene patosnice su pravi izbor. Poručite set ovih izuzetno kvalitetnih patosnica danas i uživajte u čistom i urednom enterijeru vašeg Honda Jazz Crosstar Hybrid (2020-). Ne propustite priliku da obezbedite dodatnu zaštitu za vaš automobil!

Pored gumene patosnice, u ponudi imamo i tepih patosnice za sve tipove vozila. Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica na OXO MARKET.

Prednosti:
– Odlična zaštita protiv prljanja
– Tipske i originalne
– Jednostavno održavanje


Poručite gumene patosnice za vaš Honda Jazz Crosstar Hybrid (2020-) danas i obezbedite najbolju zaštitu za vaš automobil!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja