рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford Transit Connect (2013-) Prednje – Zubri 218822

3.240 рсд

SKU: GTC1760 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD TRANSIT CONNECT (2013-) PREDNJE – ZUBRI 218822

Auto patosnice izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice su neophodan dodatak svakom automobilu. One štite vaše vozilo od prljavštine, vlage i habanja. Ali neka patosnice mogu biti prilično neugodnog mirisa, što može pokvariti ugođaj vožnje. S tim na umu, predstavljamo vam gumene patosnice Ford Transit Connect (2013-) Prednje – Zubri 218822. Ove patosnice su izuzetno kvalitetne i posebno su dizajnirane da budu bez mirisa, pružajući vam ugodnu atmosferu dok vozite.

Tipske patosnice – savršeno odgovaraju vašem vozilu

Jedna od najvećih prednosti ovih gumene patosnica je to što su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za Ford Transit Connect (2013-) vozila. To znači da su ove patosnice izrađene posebno za vaš automobil, kako bi perfektno pristajale i pružile maksimalnu zaštitu. Bez bojazni od sklizanja, prašine i vlage, možete se opustiti i uživati u vožnji.

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Ove gumene patosnice ne samo da pružaju zaštitu, već i poboljšavaju estetiku unutrašnjosti vašeg vozila. Dostupne su u crnoj, antracit (tamno sivoj) i bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, ali može varirati u zavisnosti od modela automobila. Prednje dve patosnice poseduju fiksatore koji dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje. Važno je napomenuti da su fiksatore dostupne samo tamo gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je takođe dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Ne morate brinuti o dodatnim modifikacijama jer ove patosnice savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Visokokvalitetni materijali za sigurnost i dugotrajnost

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine, što ih čini izuzetno fleksibilnim i lakim za održavanje. Vaša sigurnost je naš prioritet, stoga vam sa zadovoljstvom možemo reći da su ove gumene patosnice TUV sertifikovane. Svi materijali korišćeni u proizvodnji ove patosnice nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacija:
– Tip: Gumene patosnice
– Boja: Crna, antracit (tamno siva) ili bež (zavisi od modela)
– Set sadrži dve prednje patosnice, dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela može biti samo set prednjih patosnica)
– Visina ruba patosnice: 12mm
– TUV sertifikovane

Prednosti:
– Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
– Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
– Fikseri za dodatnu sigurnost
– Dodatno ojačana vozačeva patosnica za dugotrajnost
– Visokokvalitetni materijali za sigurnost
– Dostupne u crnoj, antracit (tamno sivoj) i bež boji (zavisi od modela)
– Lak za održavanje i bez mirisa

Ne dozvolite da vam prljavština, vlaga i habanje unište ugođaj tokom vožnje. Sa gumenim patosnicama Ford Transit Connect (2013-) Prednje – Zubri 218822, vaš automobil će biti zaštićen i izgledaće fantastično. Budite osigurani i opušteni dok vozite – nabavite ove vrhunske gume patosnice danas!

Napomena: Cene su podložne promenama. Za najtačnije informacije o ceni proizvoda, posetite našu stranicu ili nas kontaktirajte direktno.

Prednosti:
– Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
– Tipske patosnice koje odgovaraju vašem vozilu
– Dodatno ojačana vozačeva patosnica

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja